VDC Labs

Et VDC Lab sikrer, at VDC er let tilgængeligt og forståeligt første gang, man møder og arbejder med konceptet.

Alle vores VDC Labs er forbundet digitalt og fungerer på den måde som knudepunkter i et netværk af kompetencer og projekter. Det er muligt at trække på ressourcer og specialister fra hele verden, og dermed spiller vores Labs en central rolle for læring og formidling af ny viden, teknologi, værktøjer, processer og VDC-kompetencer.

Al viden samlet på et sted

Det er helt essentielt at samle teknik, mennesker og kompetencer på samme sted, hvis man vil have succes med virtuelt at simulere sit projekt fra start til slut.
Læs mere her

Indretning af Lab

Den kreative proces er styret og effektiv, samtidig med at indretningen og rammerne giver plads til, at idéerne blomstrer og får liv. På den måde får effektivitet, bygbarhed og produktivitet optimale vilkår i god tid før første spadestik.
Læs mere her

Det Mobile Lab

Vi har i samarbejde med blandt andet Lindpro udviklet et mobilt lab i et modulært koncept, så VDC hurtigt og effektivt kan rykke ud til en samarbejdspartner eller en byggeplads.
Læs mere her

Læs mere

Om Building Information Modeling

BIM giver et godt grundlag for beslutninger gennem hele byggeprocessen og bringer værdi for drift og vedligehold af det færdige byggeri.

Intro til VDC

Se, hvordan vi bevæger os fra 2D til 6D. Processen er til fordel for alle parter, der samarbejder på et givent projekt.

Læs mere

vdc

God BIM-modelleringsdisciplin

For at kunne planlægge og økonomistyre et byggeprojekt bedst muligt, har vi i MT Højgaard fokus på gode BIM-modeller.