Om TrimByg ®

En effektive byggeproces

Målet med TrimByg er at skabe den mest effektive byggeproces. Et byggeri er en stor logistikopgave, og vi sætter derfor fokus på at trimme byggeriets foranderlige og komplicerede processer ved at operere med en rullende planlægning.

Vi registrerer afvigelser, når de opstår. Vi iværksætter med det samme nødvendige initiativer og følger op på dem. På den måde sikrer vi, at produktionen holder en jævn rytme.

Mennesker og kommunikation i centrum

For at skabe overblik over hele produktionsprocessen sætter vi mennesker og kommunikation i centrum. Et byggeprojekt involverer mange mennesker, der skal kommunikere om alt lige fra ressourcer, aktiviteter, logistik på byggepladsen og vejret for at sikre, at alle har den nødvendige information, så bygherrens forventninger opfyldes.

Konkrete løsninger

Vi har udviklet konkrete løsninger, værktøjer og principper, der alle understøtter kommunikationen mellem byggeprocessens parter og som gennem den rette organisering, rettidig planlægning, fælles koordinering, løbende opfølgning og afsluttende evaluering sikrer en effektiv byggeproces.

TrimByg

Se også

Trimbyg

TrimByg-konceptet

Gennem fem trin søger vi at skabe den mest effektive byggeproces for alle involverede parter.

Læs mere

Balanced Building

Balanced Building er et boligkoncept udviklet til dig, der ønsker en bolig, hvor der er balance mellem energiforbrug, livskvalitet og økonomi.

Læs mere

Rørfabrikken

Rørfabrikken

Lejlighedsbyggeri i hjertet af Horsens - her opførte vi to bygninger med 36 ejerboliger og 2.000 kvadratmeter erhverv.

Læs mere om projektet