Bekendelse til et sikkert arbejdsmiljø

Jesper Nordby, koncerndirektør:

Vi bruger arbejdsmiljøugerne til at sætte holdning og adfærd på dagsordenen. Vi har bekendt os til en vision om 0 ulykker. Det kræver fokus og omtanke og derfor har vi alle et ansvar for at passe på os selv og hinanden. For når vi møder om morgenen, er der vel ingen af os, der tror, at der sker en arbejdsulykke i dag? Hvis hver dag er en arbejdsmiljødag, kan hver dag også være en dag uden ulykker. Hver dag, året rundt.

Hver dag er en arbejdsmiljødag.

Vinnie Sunke Heimann, arbejdsmiljø- og kvalitetsdirektør:

Planlægning reducerer antallet af arbejdsulykker. Derfor har vi fokus på både vores overordnede planlægning og den personlige planlægning. Vi har indført ”Stop op – tænk sikkerhed” for alle medarbejdere. Det betyder, at vi alle lige skal stoppe op og tænke opgaven igennem, inden vi starter på en ny opgave. For at sikre at opgaven kan gennemføres sikkert. Alle har ret til at komme sikkert hjem fra arbejde.

Se også

Gæst på byggepladsen

Når du er gæst på en af vores byggepladser, skal du have en aftale for at få adgang til pladsen.

Læs mere

Sikkert-Arbejdsmiljø

Et sikkert arbejdsmiljø

For at forbedre arbejdsmiljøet har vi indført "god skik". Det er retningslinjer for, hvordan du skal opføre dig på vores byggepladser.

Læs mere

Sikkerhed-Arbejdsmiljø

Arbejdsmiljø i MT Højgaard

Vi insisterer på et sikkert arbejdsmiljø. For vi ønsker at arbejde på en sikker arbejdsplads og komme sikkert hjem hver dag.

Læs mere