Arbejdsmiljø i MT Højgaard

Vi insisterer på et sikkert arbejdsmiljø

Et sikkert arbejdsmiljø har betydning for vores medarbejdere såvel som for vores forretning. Derfor er arbejdsmiljø øverst på dagsordenen og en vigtig del af vores hverdag. Vi har fokus på, at godt samarbejde også skaber et bedre arbejdsmiljø. Alle medarbejdere har pligt til at tage ansvar for et sikkert arbejdsmiljø og passe på sig selv og hinanden, så vi kommer sikkert hjem fra arbejde hver dag.

Vi har en vision om nul ulykker. Derfor arbejder vi systematisk med at forbedre sikkerheden på byggepladsen. Vores konkrete arbejdsmiljømålsætning er at fastholde en ulykkesfrekvens på under 7,7 for alle medarbejdere. Ved udgangen af 2016 havde vi til sammenligning en ulykkesfrekvens på 11,2. 

Arbejdsmiljøcertificeret

Men netop for at sætte fokus på vigtigheden af et sikkert arbejdsmiljø, er vi arbejdsmiljøcertificeret. Det betyder, at vi forpligter os til en konstant forbedring af arbejdsmiljøet. Hvert halve år bliver vi efterprøvet af vores certificeringsbureau, DNV, som sikrer, at vi har opnået de nødvendige forbedringer.

Læs mere om arbejdsmiljø

På dnv.dk kan du læse mere om certificering af arbejdsmiljø.

Se også

Gæst på byggepladsen

Når du er gæst på en af vores byggepladser, skal du have en aftale for at få adgang til pladsen.

Læs mere

Sikkert-Arbejdsmiljø

Et sikkert arbejdsmiljø

For at forbedre arbejdsmiljøet har vi indført "god skik". Det er retningslinjer for, hvordan du skal opføre dig på vores byggepladser.

Læs mere

Sikkert-Arbejdsmiljø

Bekendelse til et sikkert arbejdsmiljø

Koncerndirektør Jesper Nordby og arbejdsmiljø- og kvalitetsdirektør Vinnie Sunke Heimann bekender sig til et sikkert arbejdsmiljø.

Læs mere