I MT Højgaard bygger vi både på land og i vand, når vi udfører anlægsarbejde. Vi skaber store infrastrukturprojekter som forbindelsen mellem Ringsted og Femern og motorvejsbroen over Gudenåen. Vi indgår i jord- og ramningsprojekter som Bestseller og vores eget hoveddomicil. Derudover varetager vi talrige projekter inden for vandbygning og opførelse af råhuse. Geografisk opfører vi projekter i hele landet, og vi er del af store broprojekter i Sverige og Norge, ligesom vi indgår i en række forskellige anlægsopgaver på Maldiverne.

Vellykkede anlægsprojekter til aftalt tid, pris og kvalitet

En af styrkerne ved MT Højgaard er vores vilje og evne til at samarbejde, og vi har alle de kompetencer og den erfaring, der er nødvendig for at gennemføre et vellykket anlægsprojekt til aftalt tid, pris og kvalitet. Vores tilgang til ethvert projekt tager udgangspunkt i et tæt samarbejde mellem de relevante eksterne partnere, rådgivere og leverandører, og mellem vores forskellige faggrupper internt i MT Højgaard. 

I MT Højgaard arbejder anlægsdivisionen tæt sammen med vores eksperter inden for projektering og VDC (Virtual, Design & Construction), og det skaber værdi på en række af vores projekter. Vores erfaring er, at dialog og tidlig involvering er nøglen til succes i vores måde at gå til opgaverne på. Det gælder både med bygherre, kollegaer, samarbejdspartnere og slutbrugerne.

Resultaterne af vores arbejde kan du i dag se over hele Danmark, hvor vi har været med til at gennemføre projekter som Øresundsbroen, Lillebæltsbroen, Den Blå Planet og Nyt Aalborg Universitetshospital. Læs mere om vores mange projekter her.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website