MT Højgaard opfører Multiflex Office i Aarhus

24. oktober 2016

Et kontorbyggeri til flere virksomheder under ét tag. Det er planen for byggegrunden på Olof Palmes Allé 18 i Aarhus N, som har ligget tom i flere år.

Grunden er ejet af PFA Ejendomme, og kontoret kommer til at ligge placeret, så det visuelt kan ses fra en af de store indfaldsveje til Aarhus, Randersvej, og samtidig får letbanen stop umiddelbart uden for døren på Olof Palmes Allé fra 2017.

- Området ved Aarhus Nord er i rivende udvikling, og med den kommende letbane bliver området attraktivt for både større og mindre virksomheder. Med et flerbrugerkontor får virksomhederne fordele af at dele udgifterne til vedligeholdelse af fællesarealer, samtidig med at de med Multiflex Office kan tilføje flere eller færre arbejdspladser efter behov. Det, synes vi, giver en rigtig god fleksibilitet for de virksomheder, der lejer sig ind, siger Finn Mortensen, der er projektudviklingsdirektør i MT Højgaard.

Flerbrugerfordele


Bygningen skal huse et 5.400 kvadratmeter stort flerbrugerhus med 350 arbejdspladser, som er udarbejdet ud fra MT Højgaards egenudviklede koncept, Multiflex Office.
Multiflex Office sikrer en fleksibel rumindretning og mulighed for løbende tilpasning til nye behov. Det gør det muligt for virksomheder at udvide eller indskrænke deres arbejdspladser løbende. Samtidig giver det flere fordele, at firmaerne kan deles om fællesarealer, kantine og mødecenter.

MT Højgaard har været med helt fra idéfasen og har derfor kunnet forestå planlægningen og udviklingen af det endelige projekt.

- Vi har gjort os rigtig meget umage for at få lavet et flot og funktionelt hus med et godt lysindfald og nogle gode arbejdspladser. Huset udnytter både arealet og energien effektivt, og det vil blive udført i en høj standard, siger Finn Mortensen.

Det nye kontorhus er tegnet af Arkitema Architects og Design & Engineering MT Højgaard. Colliers Danmark står for udlejningen af de nye erhvervslejemål.