For 100 år siden blev MT Højgaards to moderselskaber stiftet; Højgaard & Schultz i maj 1918 og Monberg & Thorsen i februar 1919. I 2001 fusionerede de to virksomheder til den virksomhed, vi er i dag, hvor vi er en af de ledende aktører i byggebranchen.

Personligt ser jeg vores jubilæum som en anledning til at kaste lys på den drivkraft, der har kendetegnet vores medarbejdere og vores virksomhed gennem alle årene, og som er en enestående ballast, der skal bringe os godt videre ind i fremtiden. Det er ikke ”bare lige” at blive 100 år; der er ikke mange i branchen, der kan gøre os kunsten efter. Vi har gennem alle årene været med til at præge udviklingen inden for byggeri, og vi er stolte af de mange markante aftryk, vi har sat på både ind- og udland.

Vi har bundet lande og landsdele sammen med smukke broer, vi har skabt indbydende, unikke læringsrammer til børn på adskillige skoler. Vi har skabt lyse, funktionelle rammer for patienter på sygehuse, arkitektoniske domiciler i høj kvalitet til virksomheder, særegne museer, kulturhuse, boliger, havne, resorts og meget mere.

Tager man et kig rundt i landskabet, vil man ganske ofte kunne få øje på et smukt byggeri, som MT Højgaard har været med til at skabe, og som hver dag danner ramme om menneskers liv og færden. Og hver gang er disse rammer skabt med den drivkraft, som vi er gjort af; en drivkraft, som ligger dybt i MT Højgaards DNA. Vi er drevet af viljen til at lykkes, en vilje til at levere høj kvalitet, en lyst til at gøre det ekstra og til at gå forrest i udviklingen af branchen. Sådan har det været i 100 år, og sådan skal det også gerne være i de næste 100 år.

I løbet af året vil du her kunne se en række små film, hvor dygtige medarbejdere fortæller om deres personlige drivkraft. Jeg håber, filmene kan inspirere og give et indblik i, hvad medarbejderne i MT Højgaard er gjort af og drevet af.

Torben Biilmann,
administrerende koncerndirektør

Søren og Pers passion for beton

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website