Renovering

Bygningens drift tænkt ind i renoveringsarbejdet

Professionel byggestyring og solidt håndværk er vigtigt – uanset hvad du skal ombygge eller renovere. Men der skal mere til end det.

Hensyn, respekt og forståelse for de beboere, elever og kunder, der hver dag færdes i og omkring en renovering, er mindst lige så vigtigt. Derfor tænker vi altid bygningens drift ind i renoveringsarbejdet.

Hensyn til beboerne

I disse år renoverer vi mange boligbyggerier fra 60'erne og 70'erne, så de bliver tidssvarende. Her har vi fokus på at have en god dialog med beboerne og inddrage dem i processen. De har alle forskellige forudsætninger, interesser, bekymringer, ønsker og ideer, som vi er lydhøre over for.

Se nogle af de boligrenoveringsprojekter, vi har udført

Strømlinede processer

Vi arbejder løbende med at strømline og effektivisere alle vores arbejdsprocesser – lige fra planlægning til aflevering og opfølgning, så mindst muligt overlades til tilfældighederne.

Vil du vide mere?

Du kan læse meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din ombygning eller renoveringsopgave under boligbyggerierhvervsbyggeri og offentligt byggeri.

Du er også velkommen til at kontakte os - find din lokale kontaktperson

Se også

Certificeringer

BREEAM

BREEAM er en certificeringsordning, som tager højde for bæredygtighed i et byggeri.

Læs mere

Certificeringer

GreenBuilding

GreenBuilding er en certificering, der gives til nybyggeri, hvor energiforbruget er 25% lavere end gældende energikrav, da byggetilladelsen blev givet.

Læs mere

Certificeringer

LEED

LEEDs pointsystem indikerer graden af bæredygtighed i en bygning.

Læs mere