Renovering

Bygningens drift tænkt ind i renoveringsarbejdet

Professionel byggestyring og solidt håndværk er vigtigt – uanset hvad du skal ombygge eller renovere. Men der skal mere til end det.

Hensyn, respekt og forståelse for de beboere, elever og kunder, der hver dag færdes i og omkring en renovering, er mindst lige så vigtigt. Derfor tænker vi altid bygningens drift ind i renoveringsarbejdet.

Hensyn til beboerne

I disse år renoverer vi mange boligbyggerier fra 60'erne og 70'erne, så de bliver tidssvarende. Her har vi fokus på at have en god dialog med beboerne og inddrage dem i processen. De har alle forskellige forudsætninger, interesser, bekymringer, ønsker og ideer, som vi er lydhøre over for.

Se nogle af de boligrenoveringsprojekter, vi har udført

Strømlinede processer

Vi arbejder løbende med at strømline og effektivisere alle vores arbejdsprocesser – lige fra planlægning til aflevering og opfølgning, så mindst muligt overlades til tilfældighederne.

Vil du vide mere?

Du kan læse meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din ombygning eller renoveringsopgave under boligbyggerierhvervsbyggeri og offentligt byggeri.

Du er også velkommen til at kontakte os - find din lokale kontaktperson

Se også

Aktivbo

Aktivbo

Aktivbo er boligkonceptet til seniorer, der ønsker trygge rammer og et aktivt liv. Det er et rationelt og velfungerende byggeri med et stort salgspotentiale.

Læs mere

Balanced Building

Balanced Building er et boligkoncept udviklet til dig, der ønsker en bolig, hvor der er balance mellem energiforbrug, livskvalitet og økonomi.

Læs mere

Baisbo

Basisbo

Basisbo er et boligkoncept, der kan tilpasses dine ønsker til funktionalitet og pris. Ud fra en fælles platform kan vi skabe den type bolig, du efterspørger.

Læs mere