Investor

Sikkerhed og dygtighed

Når du vælger at samarbejde med os, får du en partner som har årtiers erfaring med projektudvikling og samarbejde under alle byggeriets faser.

Fælles for alle vores projekter er, at vi følger dem helt til dørs. Når du samarbejder med os, står hele MT Højgaards styrke bag projektet. Det giver sikkerhed.

Fra den spæde ide til du sætter nøgle i døren, er det MT Højgaards medarbejdere, der udvikler, forhandler, projekterer og bygger. I MT Højgaard har vi alle de relevante kompetencer i huset, og vi har stor erfaring med at formidle inspirerende samarbejder med projektet i fokus.

Fra små enkeltprojekter til byudvikling

Vores erfaring og kompetence strækker sig fra mindre projekter på nogle få tusinde etagemeter til decideret byudvikling af sammenhængende erhvervs- og boligområder.

Har du allerede en byggegrund til dit projekt, så kan vi også hjælpe dig derfra. Ønsker du, at vi skal være behjælpelig med at finde en grund, er det også en mulighed.

Se også

Projektudvikling - Erhverv

I MT Højgaard har vi lang erfaring med at udvikle og opføre erhvervsprojekter. Vi kan hjælpe dig og understøtte din beslutningsproces i alle faser.

Læs mere

Projektudvikling - Retail

Købmandskabet starter med det projekt, der skal udvikles, for at den enkelte butik kan klare sig i konkurrencen.

Læs mere

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt.

Læs mere