Erhverv

Din sparringspartner og rådgiver

Fra det tidspunkt, hvor dine nuværende rammer føles utilstrækkelige, er vi klar som din sparringspartner og rådgiver.

Vi følger dig hele vejen fra analyse af behov over skitseforslag og finansieringsberegning til bygherrerådgivning, byggestyring samt opførelse og aflevering af færdigt byggeri til aftalt tid og i aftalt kvalitet.

Mere end bare den rigtige pris

Selvfølgelig kigger du på bundlinje og rentabilitet, når du skal flytte eller udvide, og selvfølgelig har købsprisen eller den løbende leje stor betydning for dit valg. Men hos MT Højgaard kan du få langt mere end bare den rigtige pris. Vi kan blandt andet hjælpe dig med at optimere:

  • Arbejdsmiljø
  • Bæredygtighed
  • Energieffektivitet
  • Fleksibilitet

Multiflex Office

MultiFlex Office er et kontorkoncept, hvor virksomheder deler fællesfaciliteter som møderum, auditorier og kantine med hinanden.

Når man deler faciliteter, betyder det også at alle involverede virksomheder får en lavere husleje uden at skulle gå på kompromis med kravene til faciliteterne.

Så har du derfor en mindre eller mellemstor virksomhed, som har behov for nye faciliteter, så kan MultiFlex Office være noget for dig.

Se også

Projektudvikling - Retail

Købmandskabet starter med det projekt, der skal udvikles, for at den enkelte butik kan klare sig i konkurrencen.

Læs mere

Projektudvikling - Bolig

At købe bolig er en af livets store beslutninger – og det kan være svært at finde den rette kombination af funktion, arkitektur, beliggenhed og pris, man drømmer om.

Læs mere

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt.

Læs mere