VVS installationer

Alle faser af projektering og rådgivning

Vi kan forestå alle faser af projektering og rådgivning inden for vvs-installationer i forbindelse med etablering og renovering af alle typer bygninger. Vi har stærke kompetencer inden for projektering af varme, brugsvand, afløbsinstallationer, ventilation i alle bygningstyper, køling i kontorer, sprinkling i samarbejde med sprinkler-entreprenører og specialinstallationer i forbindelse med skoler og industrianlæg.

Indhentning af tilbud og tilbudsberegning

Vi arbejder i tilbudsprojekter med indhentning af tilbud og tilbudsberegning. Vi kan bidrage til at give en skarpere pris, vi bistår med udarbejdelse af udbudsmateriale som grundlag for underentreprenørers tilbudsgivning. Materialet tager selvfølgelig udgangspunkt i bygherrens ønsker og behov. I detailprojekteringen behandles projektet i sin helhed. Vi gransker grundlaget for at kortlægge eventuelle uklarheder og risici. Projektmaterialet i form af tegninger og beregninger sikrer, at projektet gennemføres til den aftalte tid og kvalitet.

Sparringspartner ved energirigtige løsninger og certificeringer

Vi fungerer som sparringspartner i forbindelse med energirigtig projektering og løsninger. I kraft af vores brede erfaring og tætte samarbejde med vores øvrige discipliner arbejder vi målrettet med bæredygtighed og certificeringer.