Transport og Montage

Transportprojekter

Vi tilbyder alle typer for rådgivning indenfor flytning af små og store konstruktioner, både til vands og til lands. Vi udfører projektering af seafastening og interim konstruktioner på blandt andet skibe, pramme, blokvogne og SPMTer. Vi har stor erfaring i planlægning og design af forskellige ”load in” og ”load out” situationer til eksisterende kajanlæg og interim anlæg samt indretning af oplagsplads.

Montageprojekter

Der tilbydes fuldt dokumenterede montageprojekter, hvad enten montage foregår til lands, fra vand til land og omvendt eller alene til vands. Vi har stor erfaring i detaljering af udstyr og interim konstruktioner i forbindelse med lancering med skubbeudstyr i horisontal plant, såvel som løft og sænkning af konstruktioner ved hjælp af hydrauliske donkrafte. Montage ved hjælp af SPMTer er en naturlig del af vores portefølje. Naturligvis ydes der fuldt dokumenteret design af de nødvendige interim konstruktioner som for eksempel bærebjælker, tårne og andre typer understøtninger. Vi tilbyder rådgivning og dokumentation af alle former for løft med kraner, anhugning og løftegrej. Hvor nødvendigt kan vi eftervise den permanente konstruktions integritet under løftet. Vi tilbyder også at visualisere montagesituationerne, hvad enten det er i form af 2– eller 3D-stillbilleder eller animationer.

Kajanlæg, totalstabilitet og projektering

På byggepladser samt eksisterende kajanlæg projekterer vi eventuelle nødvendige strongpoints (fundamenter med eller uden pæle) og andre typer interim konstruktioner, herunder for eksempel gruspuder for monopæle og vurderer totalstabilitet for forankrede konstruktioner som spunskaj og skråninger ved hjælp af 2D-programmer. Vi foretager endvidere vurdering af eksisterende permanente konstruktioners integritet i forbindelse med de individuelle montage situationer.