Projektering

Én samarbejdspartner fra start til slut

Vores projekteringsdivision, Design & Engineering, har 130 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark og Vietnam. Her har vi samlet alle vores kompetencer inden for rådgivning og projektering og fungerer som intern rådgivende ingeniør for virksomhederne i MT Højgaard-koncernen, og vi løser også opgaver for virksomheder uden for koncernen.

Entreprenørrådgivere

Tæt samarbejde mellem vores designingeniører og vores udførende enheder betyder, at vores projekteringsteam er vant til at arbejde i dybden med alle former for rådgivning om entreprenørydelser.

Vi tilbyder stærke kompetencer inden for alle primære ingeniørdiscipliner på bygge- og anlægsprojekter, og derfor kan du med MT Højgaard nøjes med én samarbejdspartner fra start til slut.

Understøtter VDC

Design & Engineering understøtter vores VDC-proces med modellering helt fra de indledende idéfaser af et bygge- og anlægsprojekt. Vores medarbejdere er på forkant med de nyeste it-systemer og parametriske designværktøjer, så du hurtigt kan få overblik over mulighederne for at optimere dit projekt.

Se også

Boliger: Frederikskaj

Et attraktivt boligområde med et enestående havnemiljø og nyskabende arkitektur.

Læs mere om projektet

Projektudvikling-Trekroner

Erhverv: Trekroner

Ved Trekroner Station i Roskilde er vi ved at udvikle i alt 25.000 kvadratmeter til erhvervsformål.

Læs mere om projektet

Infrastruktur

Hardangerbroen, Norge

Med en totallængde på 1.380 meter er Hardangerbroen den største i Norge. Vi har udført stålarbejdet på det nye norske vartegn.

Læs mere om projektet