Skoler & institutioner

De bedst tænkelige rammer

I dag stilles der mange krav til institutioner: En skole skal fx både være fleksibelt indrettet, have en god akustik, et godt arbejdslys og automatisk ventilation.

Samtidig skal den moderne teknologi tænkes ind i byggeriet for at understøtte de nye undervisningsformer.

De samme krav er der til børnehaver og vuggestuer. Alt sammen for at skabe de bedst tænkelige rammer for børnenes lyst til at lære, og for at lærere og pædagoger har en arbejdsplads, hvor der er rart at være.

Du bliver ført sikkert gennem byggeprocessen

Når du skal bygge en ny skole eller institution, skal der tages mange hensyn til de involverede – både bygherre, arkitekter, ingeniører, entreprenører, lærere, pædagoger, elever og børn. Derfor sætter vi fokus på dialogen mellem alle parter i byggeprocessen. Så vi får en god, fælles forståelse for projektet.

Vi har den erfaring og de faglige kompetencer, der skal til for at føre dig sikkert gennem byggeprocessen af et skolebyggeri, gymnasiebyggeri eller børnehavebyggeri.

Læs mere om nogle af de skoler, vi har bygget

Se også

DR-koncerthall

Kultur og sport

Skal du have ombygget, renoveret eller opført kultur- og idrætsfaciliteter? Vi har erfaring med fx halbyggeri og restaurering af et museum.

Læs mere

patienthotel

Hospitaler

Fokus på sikkerhed og hensyn til patienter, pårørende og personale. Det er vigtige faktorer, når man skal bygge eller udvide et hospital.

Læs mere

Om TrimByg ®

For at optimere byggeprocessen har vi udviklet en række spilleregler og værktøjer til effektiv byggestyring. Vi kalder det TrimByg.

Læs mere