Højhuse

Kræver detailviden

Udvikling og opførelse af højhuse kræver detailviden om en række forhold, som er anderledes end for mere almindeligt byggeri.

Allerede i designfasen skal der tages hensyn til skærpede brandkrav og disponering af lodret transport og installationer. Sammen med branchens dygtigste arkitekter og rådgivere hjælper vi dig trygt igennem alle faser af projektet.

Skærpede krav

Ved opførelse af højhuse er der i projekteringsfasen især fokuseres på konstruktioner og facader. For konstruk¬tioner stilles der skærpede krav til statiske beregninger og vindlast, og for facader stilles øgede brand- og tæthedskrav.

I udførelsesfasen er det logistik, herunder lodret transport af materialer og mandskab, samt sikkerheds-foranstaltninger ved at arbejde i højden og samtidigt arbejde på råhus og facader, man skal være opmærksom på.

Virtuelt først

Vi har samlet MT Højgaards spidskompetencer inden for højhuse og indgået strategiske samarbejdsaftaler med eksterne rådgivere, så vi er klar til at rådgive dig om alle facetter i byggeriet.

MT Højgaard udnytter mulighederne inden for VDC (Virtual Design and Construction). Derfor kan vi opføre hele projektet virtuelt, inden vi går i gang med at bygge. Det giver bygherren mulighed for at ”gå rundt” i eget hus inden byggeriet går i gang og derved sikre sig, at alt er som aftalt. Derudover giver det mulighed for at afdække alle de tekniske krav og optimere projektet, så du udnytter alle kvadratmeter bedre og får større afkast af din investering.

Med vores faglige kompetencer og VDC får du et gennemtestet byggeri opført på den smarteste måde.

Se også

Aktivbo

Aktivbo

Aktivbo er boligkonceptet til seniorer, der ønsker trygge rammer og et aktivt liv. Det er et rationelt og velfungerende byggeri med et stort salgspotentiale.

Læs mere

Balanced Building

Balanced Building er et boligkoncept udviklet til dig, der ønsker en bolig, hvor der er balance mellem energiforbrug, livskvalitet og økonomi.

Læs mere

Promecon

Domiciler

Domicilbyggeri med et godt arbejdsklima og som kan realiseres til prisen, holdbarheden og kvaliteten. Vi har erfaring med at opføre domiciler.

Læs mere