Domiciler

Byggeri, der afspejler virksomhedens identitet

Hvis du skal opføre et domicil, kan du altid kontakte os. Vi har stor erfaring med at bygge domiciler.

En typisk udfordring, når du skal skabe et domicil, er at skabe et byggeri, der både afspejler virksomhedens produkter og identitet – og rummer bygherrens og arkitektens visioner.

Pris, kvalitet og holdbarhed

Samtidig er det vigtigt at sikre, at byggeriet kan realiseres på bedst mulig måde - både med hensyn til pris, holdbarhed og kvalitet.

Indeklima og arbejdsmiljø

Endelig er det vigtigt, at domicilet har et godt indeklima og et inspirerende arbejdsmiljø, da det ofte skal fungere som arbejdsplads for flere hundrede mennesker.

MultiFlex Office

Et domicil kan også opføres efter vores MultiFlex Office-kontorkoncept, hvor fokus er på optimal udnyttelse i størrelse, indretning og funktion ud fra dine behov. Samtidig vil eventuelle fremtidige ændringer være realiserbare, idet konceptet er fleksibelt.

Med MultiFlex Office kan flere virksomheder dele fællesfaciliteter som møderum, auditorier og kantine. Det betyder også en lavere husleje uden at skulle gå på kompromis med kravene til faciliteterne.

Se nogle af de domiciler, vi har opført

Se også

Aktivbo

Aktivbo

Aktivbo er boligkonceptet til seniorer, der ønsker trygge rammer og et aktivt liv. Det er et rationelt og velfungerende byggeri med et stort salgspotentiale.

Læs mere

Balanced Building

Balanced Building er et boligkoncept udviklet til dig, der ønsker en bolig, hvor der er balance mellem energiforbrug, livskvalitet og økonomi.

Læs mere

Zanela-Zulkic

Studiebøger

Download gratis e-bøger, som du fx kan bruge i forbindelse med dit studie.

Læs mere