Stålbroer

Enhver type stålbro

Store hængebroer og skråstagsbroer over fjord, sund, bælt og kløft. Bevægelige broer som løftes, svinges, klappes op eller rulles tilbage for at give plads til andre trafikanter. Broer der letter trafikafviklingen i belastede områder, eller broer der skal udskiftes meget hurtigt for ikke at forstyrre trafikken mere end højst nødvendigt.

Vi bygger med solid erfaring, når vi opfører enhver type stålbro, og vi er eksperter i design og fremstilling af udstyr til at bygge den med.

Langtidsholdbare løsninger

Når vi bygger en stålbro, har vi gennem hele projektet fokus på at nå frem til den rigtige og mest holdbare løsning for dig som bygherre.

Vi bidrager med vores viden om design, fremstilling og montage, og finder løsninger, der tager hensyn til bæredygtighed og den efterfølgende drift og vedligeholdelse. Vi inddrager og sparrer med arkitekter, brodesignere og rådgivere for at bringe al viden i spil i projektet.

Byggeledelse og kvalitetsstyring

At bygge en stålbro er en kompleks opgave. Med os får du en samarbejdspartner, der har indgående kendskab til- og forståelse for de tekniske og projektmæssige udfordringer, der er forbundet med at opføre din bro.

Vores kvalitetssikring er sat i et system, der sikrer dig høj og stabil kvalitet - igennem hele dit projekt. Vi gør os umage med at sætte sikkerhed i højsædet både under udførelsen af projektet og for de fremtidige brugere og personale på broen.

En stålbro er et vartegn

En stålbro er et markant bygningsværk, der præger og definerer fremtiden i det område, hvor den er bygget - både visuelt og funktionelt.

Når du vælger os til dit projekt, er du sikret en meget professionel partner - både i forhold til lokale interesser, flot arkitektur og en bro som består. Vi føler os privilegerede og stolte, hver gang vi får lov at bygge endnu en smuk og elegant stålbro.

Se også

Storebæltsbroen

Vestbroen, Storebælt

I 1994 afsluttede vi den 6.6 kilomter lange Vestbro, som er en del af Storebæltsforbindelsen. Lavbroen opførte vi i betonelementer, som blev støbt på land.

Læs mere om projektet

Jord-Vej-motorvejsbro

Infrastruktur

Broer, tunneller, anlægsbeton og jernbaner. Vi har stor erfaring med alle opgaver inden for infrastruktur både i ind- og udland.

Læs mere om Infrastruktur

Den nye Lillebæltsbro

Den nye hængebro blev bygget for at lette trafikpresset på den første Lillebæltsbro. Vi var med til at opføre begge broer.

Læs mere om projektet

FarbroenFarøbroerne

Farøbroerne blev opført i 1980’erne. Sammen med en ny motorvejsstrækning skulle den erstatte trafikken over Storstrømmen.

Læs mere om projektet

InfrastrukturHardangerbroen, Norge

Med en totallængde på 1.380 meter er Hardangerbroen den største i Norge. Vi har udført stålarbejdet på det nye norske vartegn.

Læs mere om projektet

Höga Kusten-broen, Sverige

Denne svenske bro stod færdig i 1997. Vi var ansvarlige for arbejdet i forbindelse med fremstilling og opførelse af stål- og kabelarbejderne.

Læs mere om projektet

ØresundsbroØresundsbroen

Øresundsbroen er en af mange stålbroer, som vi har været med til at opføre.

Læs mere om projektet

Pont de Normandie, Frankrig

Skråstagsbroen Pont de Nomandie ligger i Nordfrankrig. Vi var med til at opføre broen, som blev indviet i 1996.

Læs mere om projektet

Rao IIRao II, Vietnam

Skråtagsbroen er en del af en kraftig udbygning af den vietnamesiske infrastruktur, der understøtter landets kraftige vækst.

Læs mere om projektet

SödertaljeBro over Södertälje Kanal, Sverige

Den nye jernbanebro over Södertälje Kanal er udført som en mekanisk løftebro.

Læs mere om projektet