Matti Brøndsted blev i foråret 2017 udnævnt til ledelsestalent i MTH GROUP og har i den forbindelse gennemført et forløb på IMD. For ham er det vigtigt, at der er mulighed for at dyrke ledelse i MT Højgaard, og han sætter pris på, at det bliver prioriteret så højt.

Er du interesseret i en karriere i MT Højgaard?
Se vores ledige stillinger

I foråret 2017 blev fem ledelsestalenter i MTH GROUP udvalgt til ledertalentprogrammet, der har fokus på at styrke den forretningsmæssige forståelse hos deltagerne. Seniorprojektchef Matti Brøndsted er et af de udvalgte talenter, og han har i den sammenhæng gennemgået et intensivt forløb på den internationale business school, IMD.

- Forløbet består af seks ugers e-learning og to ugers intensiv undervisning på skolen i Schweiz. Det har været super godt og hektisk, og vi er nu i gang med at udarbejde et svar på den business challenge, vi er blevet stillet, siger Matti Brøndsted.

Muligheder for at dyrke ledelse

Ledertalenterne er udvalgt af MTH GROUPs koncernledelse i dialog med koncernens ledere på baggrund af deres performance, motivation, potentiale for ledelse og rette adfærd i forhold til koncernens værdier.

- Jeg kan rigtig godt lide at arbejde med ledelse og teamsamarbejde og går op i det. Jeg tror, det er en af årsagerne til, at jeg blev udvalgt. Jeg kan se mange muligheder for at dyrke det ledelsesmæssige i MT Højgaard, og det er virkelig noget, den øverste ledelse bakker op om. Det er vigtigt, at der er nogen, der kan tage hånd om ledelse i virksomheden, og det er derfor, jeg er så glad for at være i MT Højgaard, siger Matti.

Ledertalentprogrammet på IMD hedder Building on Talent (BOT), og talenterne har efterfølgende fået tilknyttet en mentor, som coacher dem i udviklingen af deres personlige lederskab.

- Talentprogrammet gør dig mere bevidst om din ledelsesstil og kræver, at man reflekterer og fokuserer. Du bliver udvalgt til programmet, og så er det min indstilling, at jeg må bruge tiden til det, siger han, og fortæller, at det godt kan lade sig gøre at tage uddannelsen og passe sit arbejde samtidig. Det har krævet en del hjemmearbejde og anvendelse af MT Højgaards videoudstyr til webinarer.

- Det har været en udfordring, at undervisningen foregik på engelsk. Jeg har ikke haft engelsk, siden jeg gik ud af 10. klasse, så jeg har benyttet MT Højgaards tilbud om engelskundervisning, siger Matti.

Tydelige roller og ansvar

Matti er seniorprojektchef og har tidligere blandt andet været ansvarlig for byggeriet af MT Højgaards domicil i Søborg, boligblokkene i Amalieparken og kontordomicilet Orbicon. Han laver afdelingsarbejde i samarbejde med sektionsdirektør Peter Liengaard, han har ledelsesansvar for to hold, der arbejder på tilbudsprojekter, og planer om at skulle være med på nogle af de opgaver, der kommer på projekt Vinge.

- For mig er det i mit ledelsesarbejde vigtigt at være tydelig omkring, hvem der har rollerne og ansvaret. På Orbicon udnævnte jeg eksempelvis projektlederen til at være den person, der gik hele huset igennem og skulle vurdere alle fejl og mangler i forbindelse med afleveringen. At én person har ansvaret for at opgaverne bliver udført giver mere ejerskab over opgaverne og sikrer, at det bliver gjort, siger han.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website