En karriere som tilbudsberegner er en uddannelse i sig selv


Christian Emil Thøgersen arbejder som tilbudsberegner i MT Højgaard, hvor han er med til at definere tilbudsstrategier og beregne skarpe priser ved tilbudsafgivelse. På den måde er han med til at forme de mest optimale tilbud. Christian sætter stor pris på at arbejde med kompetente kollegaer med adskillige års erfaring indenfor entreprenørbranchen. 

Er du interesseret i en karriere i MT Højgaard?
Se vores ledige stillinger

Christian Emil Thøgersens interesse for MT Højgaard startede allerede på handelsgymnasiet, hvor hans studieretningsprojekt omhandlede MT Højgaard. Da Christian sidste år skulle skrive speciale, valgte han at skrive det i samarbejde med MT Højgaard, hvor han blev ansat som studentermedhjælper i Virtual Design and Construction (VDC). Efter at have afsluttet sin uddannelse i Global Business Engineering valgte Christian i juli 2016 en karriere som tilbudsberegner.

Arbejdet som tilbudsberegner kræver mange forskellige kompetencer, blandt andet et stort overblik og en god forståelse for kompleksitet, fortæller Christian. - Jeg har bl.a. ansvar for tilbuds- og kalkulationsarbejde på større total- og hovedentrepriser, og samtidig er jeg med til at udarbejde vinderstrategier for de projekter, vi byder på. Det er hamrende spændende at være med til at deltage i kontraktforhandlinger og generelt at have så stor en berøringsflade, som man har, når man arbejder med tilbud i MT Højgaard.

Kompetente kolleger 

Christian nyder at være en del af en hverdag, hvor avancerede arbejdsopgaver løses i gode rammer med godt samarbejde, og han nyder at være en del af en afdeling og virksomhed med højkompetente specialister, som deler ud af deres viden og erfaring. – Jeg lærer utroligt meget. Arbejdet er en uddannelse i sig selv.  Mine kollegaer har en meget høj faglighed. Men de er samtidig meget åbne over for, at man bringer nye metoder og kompetencer i spil. Jeg har bl.a. trukket mine erfaringer med VDC ind i arbejdet som tilbudsberegner, siger Christian. 

Når tingene falder i hak

Ikke to arbejdsdage er ens for Christian. Der kan hele tiden ske ændringer i et projekt, hvilket kræver, at man er omstillingsparat. For Christian ligger belønningen i, når alting falder i hak, og man lykkes med at komme i mål med det helt rigtige tilbud, hvor både arkitektens, ingeniørens og bygherrens visioner og økonomiske krav går op i en højere enhed.

Fremtidsdrømme

I fremtiden drømmer Christian om at blive tilbudsleder, hvor ansvaret er endnu større, og hvor han i endnu højere grad vil være med til at forme MT Højgaards projekter. Men ansvar er ikke noget, der kommer af sig selv, mener Christian. – Hvis man viser, at man er med til at skabe værdi og gode rammer for firmaet, får man lov til at vokse og udvikle sig i de rammer, fortæller Christian. 

 
Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website