Det sender et meget positivt signal til studerende om, at koncernen gerne vil have med praktikanter at gøre og bidrage til de unges uddannelse, siger Christian Bundgaard Nielsen, der er ingeniørpraktikant i Aalborg.

Er du interesseret i en karriere i MT Højgaard?
Se vores ledige stillinger

- Jeg synes, det er rigtig flot, at MT Højgaard giver deres praktikanter det store ansvar, som vi har fået og på så stort og dyrt projekt som Nyt Aalborg Universitetshospital, NAU. MT Højgaard sender dermed et rigtig positivt signal til studerende om, at man aktivt vil være med til at uddanne os. Det siger den 30-årige Christian Bundgaard Nielsen, der læser til civilingeniør på Aalborg Universitet med speciale i byggeledelse.

Nordjyllands største byggeplads pt.

Christian kunne da heller ikke være kommet i praktik et bedre sted, når det gælder byggeledelse end NAU, hvor MT Højgaard står for råhusentreprisen på 155.000 kvadratmeter til 560 mio. kr. Christian arbejder til daglig sammen med 14 ingeniører, konstruktører og andre funktionærer på opgaven, og ude på den store byggeplads kommer han jævnligt i kontakt med bentonarbejderne.

Udvikler sig som person

Christian fortæller, at han bliver stillet overfor en masse udfordringer  i hverdagen og får lov til at udvikle sig som person sammen med dem, han arbejder sammen med.

- Og så er det helt specielt at komme på så stor en byggeplads. Dem er der ikke mange af i Nordjylland. Det er jo noget helt andet end at læse om det. Det her giver mig og de andre praktikanter nogle ”hands on” erfaringer, som gør, at vi i fremtiden vil kunne håndtere opgaver på både store og mindre byggepladser, siger han.

Får lov at tage ansvar

Christian lægger vægt på, at han får lov til at være med i de teams, der er på byggepladsen, og jo længere han er kommet i praktikopholdet, desto flere opgaver har han fået lov at sidde med og selv tage beslutninger om.

- Der er selvfølgelig altid én ved siden af dig, der kan hjælpe, når der er brug for det, så jeg er aldrig alene. Men jo mere ansvar, man selv påtager sig, desto mere får man lov at lave. Og det er vigtigt for praktikanten, at man får lov, understreger Christian Bundgaard Nielsen.  

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website