Mød MT Højgaard på messer og jobtræf


Kom og hør om dine karrieremuligheder i en af nordens største entreprenørvirksomheder, når vi besøger uddannelsesmesser og uddannelsessteder i hele landet. Hos os kan du sammensætte din karriere, så den er målrettet dine interesserer og behov, og vi tilbyder blandt andet graduate-forløb, praktikforløb og studiejobs.

Vil du vide mere?
Kontakt os

Året rundt igangsætter MT Højgaard nye anlægs- og byggeprojekter, som stiller krav til vores kreativitet og kompetencer. Vi kobler 100 års erfaring og godt håndværk med de nyeste, digitale værktøjer, og vi er stolte over at være den virksomhed i branchen, der sætter dagsordenen inden for det digitale byggeri.

Din karriere hos os

Hos os kan du sammensætte din karriere, så du både fordyber dig fagligt og samtidig får indblik i mange forskellige projekter og forretningsområder - både fra byggepladsen og kontoret. Hele vejen lægger vi vægt på at styrke din faglige og personlige ballast, og vi tilbyder opgaver, der er målrettet dine specifikke interesserer og udviklingsbehov.

Vi besøger jævnligt forskellige uddannelsessteder og –messer over hele landet. Kig forbi og hør, hvad vi kan tilbyde dig.

Kommende datoer:

  • 11. – 12. oktober 2017: DSE messen i Gigantium Aalborg
  • 12. oktober 2017: Speed Dating på Navitas i Aarhus
  • 25. oktober 2017: Jobtræf LIVE (virtuel messe for de studerende)
  • 01. november 2017: Jobtræf Aarhus 
  • 02. november 2017: Åbent hus på Maskinmesterskolen i København
     

Læs mere om, hvordan det er at arbejde hos os.

Mød vores medarbejdere.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website