Vil du være med til Danmarks største byudviklingsprojekt? MT Højgaard søger en erfaren Kort- og landmålingstekniker.

Kontakt MT Højgaard hvis du ønsker mere information
Kontakt os

"Vinge" er Danmarks største byudviklingsprojekt, beliggende lige uden for Frederikssund. Når bydelen – eller byen – når sin fulde udbygning forventes den at rumme 20.000 nye indbyggere og 4.000 nye arbejdspladser.

MT Højgaard er en af de førende aktører i Danmark i brugen af BIM og VDC. Denne udvikling betyder, at Kort- og landmålingsteknikerens rolle i MT Højgaard er blevet et centralt bindeled mellem de virtuelle miljøer og produktionen. BIM og VDC har åbnet op for anvendelsen af nye produktivitetsfremmende metoder og teknologier, som har ændret landmålerens traditionelle arbejdsopgaver. Derfor ønsker vi at styrke vores organisation yderligere med en profil som er i stand til at kombinere sine landmålingsfærdigheder med MT Højgaards BIM- og VDC-arbejde.

I jobbet som Kort- og landmålingstekniker bliver du en del af et kompetent og erfarent team, som kan udnytte sin omfattende erfaring fra opførelse, fornyelser og forbedringer af talrige anlægsprojekter. Du bliver tilknyttet afdelingen Anlæg, Beton og Stål Øst.

Dit primære arbejdsområde vil være at udarbejde landmålingsdata og supportere formænd, projektledere, ingeniører i forbindelse med infrastrukturopgaverne, som omfatter blandt andet terrænregulering, broer, veje, stier og spildevand. Derudover bliver du udførende på mindre landmålingsopgaver. Dit arbejde vil ske tæt sammen med den øvrige produktion, hvor I sammen skal sikre en effektiv og produktivitetsfremmende proces. Afdelingen i Anlæg, Beton og Stål Øst består af tre Kort- og landmålingsteknikere, målemedhjælpere, 4 BIM-koordinatorer samt en fagleder, hvortil der refereres.

Opgaver og ansvarsområder
Du vil få ansvaret for at udarbejde data til landmålingsudstyr og maskinstyring, ud fra 3D-designs, opstart og supportere projekter, deltage og rådgive i projektmøder og meget mere.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • udarbejde landmålingsdata fra Revit-bygningsmodeller
  • udarbejde landmålingsdata fra Civil 3D eller Microstation V8i
  • udarbejde 3D-afvandings- og overflademodeller
  • udarbejde data til landmålingsudstyr og maskinstyring
  • opstart af projekter
  • landmålingssupport på projekter
Om dig

Vi forestiller os, at du er uddannet Kort- og landmålingstekniker og har minimum 5 års erfaring inden for dit fag.

Derudover lægger vi vægt på, at du har kendskab til programmerne Autodesk Civil 3D, Revit og MicroStations V8i.

Som person er du:

  • en teamplayer, energisk og motiverende at arbejde sammen med
  • nysgerrig og orienteret mod nye løsninger
  • forstår at bidrage og skabe resultater i teamet

Det er en forudsætning for jobbet, at du har et gyldigt kørekort.

Vi tilbyder
Hos MT Højgaard kan vi tilbyde dig udfordringer, som få andre kan matche. Du vil blive en del af en organisation med højt kompetenceniveau. Vi har højt til loftet, inspirerende arbejdsopgaver, tværfaglige projekter og dygtige kollegaer. Daglige udfordringer går hånd i hånd med en omsorgsfuld kultur, som bidrager til et arbejdsliv i balance.

Ansøgning
Vil du vide mere, så kontakt Fagleder landmålingsteknik Rie Rohde på mail riro@mth.dk eller på telefon +45 2025 2152.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning via vores online ansøgningsskema.

Ansøgninger behandles løbende.

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge - og anlægsvirksomheder med kunder i Danmark og udvalgte steder i udlandet. Vi skaber de rum, som vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i snart 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. MT Højgaard er en del af MTH GROUP, som består af virksomhederne MT Højgaard, Enemærke & Petersen, Lindpro, Scandi Byg og Ajos samt de delejede virksomheder Greenland Contractors og Seth. MTH GROUPs 4.200 medarbejdere har fokus på produktivitet, bæredygtighed, intelligente løsninger og kvalitet. Koncernen forventer en omsætning på 7,2 mia. kr. i 2017. Mød os på mth.dk

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website