Brænder du for stort fagligt ansvar, og har du en højt specialiseret viden om bygningsfysiske forhold? Vil du være med til at sikre tværfagligt samarbejde og skabe de bedste løsninger for vores kunder, i et af Danmarks største entreprenørvirksomheder? Så er du måske vores nye kollega i Design & Engineering.

Kontakt MT Højgaard hvis du ønsker mere information
Kontakt os

I MT Højgaard har vi fokus på at arbejde innovativt og bæredygtigt. Det betyder, at du i din hverdag vil få mulighed for at arbejde med de nyeste digitale programmer til at skabe overblik og optimere projekterne til glæde for alle parter i værdikæden. Du vil sammen med engagerede kollegaer være med til at skabe de rammer vi lever, arbejder og bevæger os i.

I divisionen Design & Engineering får du 130 nye kollegaer, som sidder fordelt på vores kontorer i Danmark og Vietnam. I Design & Engineering har vi samlet alle vores kompetencer inden for rådgivning og projektering, og vi fungerer som ingeniør både for virksomhederne i MT Højgaard-koncernen og for en række andre offentlige og private kunder. For os er teknologien og evnen til at samarbejde på tværs af faggrænser vejen til succes, og vi er stolte af at være den virksomhed i branchen, der sætter dagsordenen inden for digitalisering af byggeriet.

Opgaver og ansvar
Du bliver som specialist i bygningsfysik tidligt involveret i tilbudsprocessen og skal gennem et tæt tværfagligt samarbejde vejlede tilbudsafdelingen om mulige konsekvenser af valgte løsninger. Du får en koordinerende rolle med ansvar for udarbejdelse og indsamling af design reviews med hjælp fra enhedernes specialkompetencer, inden for blandt andet energi- og indeklimaeffektivitet, konstruktioner, el-installationer, brandtekniske forhold, VVS-installationer, geoteknik, materialeegenskaber osv.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • projektgranskning vedrørende bygningsfysik inden for byggeri og renovering
  • undersøge bygbarhed og tolerancer
  • afklaring og opfølgning på fugtstrategiplan, tæthedskrav, brandstrategi, specielle lydforhold osv.
  • koordinering af design reviews fra alle specialkompetencer som indgår i det konkrete tilbud
  • videreudvikle standardløsninger
  • sparring og rådgivning om løsninger

Derudover kan der forekomme rådgivning på byggepladser om valg af løsninger og afhjælpningsmetoder. Du vil få mulighed for at få indflydelse på udviklingen af MT Højgaards metoder og processer. Der er altså tale om en stilling med et stort udviklingspotentiale for den rette person.
Din faste arbejdsplads bliver på vores nye kontor i Søborg med direkte reference til designdirektøren i Design & Engineering, Byggeri.

Om dig
Du er uddannet ingeniør eller bygningskonstruktør, med mindst 10 års relevant erfaring inden for entreprenør– og rådgivningsopgaver, projektledelse, tilstandsvurderinger og projektering. Du har specialiseret viden og indgående forståelse for de væsentlige dele af de bygningsfysiske kerneområder.
Du er fortrolig med bygningsfysikkens videnskabelige metoder og redskaber, som gør dig i stand til både at påpege problemstillinger og at finde gode løsninger, der tilgodeser såvel de byggetekniske krav som bygbarheden.

Ydermere motiveres du af at videreformidle din viden og opsøge den nyeste viden om bygningers energiforhold herunder de gældende myndighedskrav. Derudover lægger vi vægt på, at du som person er udadvendt, da du vil indgå i dialog med mange forskellige kollegaer og samarbejdspartnere, både internt og eksternt. Det forventes, at du kan håndtere flere design reviews sideløbende, hvorfor det er vigtigt, at du kan arbejde struktureret og bevare overblikket.

Vi tilbyder
Hos MT Højgaard kan vi tilbyde dig udfordringer som få andre kan matche. Du vil blive en del af en organisation med højt kompetenceniveau. Vi har højt til loftet, inspirerende arbejdsopgaver, tværfaglige projekter og dygtige kollegaer. Daglige udfordringer går hånd i hånd med en omsorgsfuld kultur, som bidrager til et arbejdsliv i balance.

Ansøgning
Vil du vide mere, så kontakt Divisionsdirektør, Design & Engineering, Lars Bork Hansen på telefon +45 2270 9047 eller på mail lbha@mth.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning via vores online ansøgningsskema.

Ansøgninger behandles løbende.

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge - og anlægsvirksomheder med kunder i Danmark og udvalgte steder i udlandet. Vi skaber de rum, som vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i snart 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. MT Højgaard er en del af MTH GROUP, som består af virksomhederne MT Højgaard, Enemærke & Petersen, Lindpro, Scandi Byg og Ajos samt de delejede virksomheder Greenland Contractors og Seth. MTH GROUPs 4.200 medarbejdere har fokus på produktivitet, bæredygtighed, intelligente løsninger og kvalitet. Koncernen forventer en omsætning på 7,2 mia. kr. i 2017. Mød os på mth.dk

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website