Brænder du for Virtual Design and Construction (VDC), projektering og digitalisering?

Kontakt MT Højgaard hvis du ønsker mere information
Kontakt os

Vil du være med til at definere samarbejde, tidlig involvering og VDC for en af Danmarks største entreprenørvirksomheder? Så er du muligvis vores nye kollega i VDC-divisionen i MT Højgaard.

Opgaver og ansvar
Vi tilbyder en stilling med fokus på udførelsesfasen af byggeriet, men projektarbejde i og omkring tilbudsprojekter indgår også. VDC-specialist/VDC-konsulent/VDC-koordinator med 2-4 års erfaring med IKT-ledelse, IKT-koordinering og BIM-koordinering søges til nyoprettet stilling i MT Højgaards VDC-division.

Om dig
Erfaring og kompetencer
Vi forestiller os, at du har en baggrund, hvor du i 2-4 år har oparbejdet en erfaring med IKT-ledelse, IKT-koordinering og BIM-koordinering. Den erfaring skal du bringe i spil i forhold til at få operationaliseret vores samarbejde med alle interessenter i vore byggerier og anlægsarbejder. Du vil indgå i en relativt ung, og meget kompetent afdeling og vil i samarbejde med dine kommende kolleger skulle løse mange spændende problemstillinger i tæt samarbejde med produktionen.

Derudover lægger vi vægt på, at du som person:

  • brænder for og har interesse for VDC
  • har gode kommunikationsfærdigheder og kan formidle komplekse problemstillinger både mundtligt og skriftligt i et letforståeligt sprog
  • evner at arbejde selvstændigt og samtidig være en del af et team
  • er struktureret og systematisk i din tilgang til opgaverne og har fokus på kvalitet
  • er udadvendt, da du vil skulle indgå i dialog med mange forskellige kollegaer og samarbejdspartnere, både internt og eksternt

Vi forventer desuden, at du har erfaring med følgende:

  • IKT-aftalegrundlag
  • koordinering af BIM-modeller
  • arbejdet med processerne omkring BIM/VDC
  • BIM-værktøjer, f.eks. Revit, Solibri, Navisworks

Du har gode kommunikationsfærdigheder og kan formidle komplekse problemstillinger både mundtligt og skriftligt i et letforståeligt sprog. Du kan på kort tid sætte dig ind i nye processer og nyt software, og du har gåpåmod og er arbejdsom. Arbejdsstedet er på vores hovedkontor i Søborg.

Vi tilbyder
Hos MT Højgaard kan vi tilbyde dig udfordringer, som få andre kan matche. Du vil blive en del af en organisation med højt kompetenceniveau. Vi har højt til loftet, inspirerende arbejdsopgaver, tværfaglige projekter og dygtige kollegaer. Daglige udfordringer går hånd i hånd med en omsorgsfuld kultur, som bidrager til et arbejdsliv i balance.

Ansøgning
Vil du vide mere, så kontakt Afdelingschef, BIM Martin Witt Volsgaard på telefon +45 2270 9451 eller på mail mwh@mth.dk, eller kontakt HR-partner Bernd Bak på telefon +45 2270 9122 efter d. 13. juli.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning elektronisk via vores online ansøgningsskema.

Ansøgningsfristen er forlænget til den 24. september 2017.

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge - og anlægsvirksomheder med kunder i Danmark og udvalgte steder i udlandet. Vi skaber de rum, som vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i snart 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. MT Højgaard er en del af MTH GROUP, som består af virksomhederne MT Højgaard, Enemærke & Petersen, Lindpro, Scandi Byg og Ajos samt de delejede virksomheder Greenland Contractors og Seth. MTH GROUPs 4.200 medarbejdere har fokus på produktivitet, bæredygtighed, intelligente løsninger og kvalitet. Koncernen forventer en omsætning på 7,2 mia. kr. i 2017. Mød os på mth.dk

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website