Brænder du for Virtual Design and Construction (VDC), projektering og digitalisering?

Kontakt MT Højgaard hvis du ønsker mere information
Kontakt os

Vil du være med til at definere samarbejde, tidlig involvering og VDC for en af Danmarks største entreprenørvirksomheder? Så er du muligvis vores nye kollega i VDC-divisionen i MT Højgaard.

Opgaver og ansvar
Du bliver involveret i vores projekteringsforløb og skal lede disse igennem vores VDC-proces. Det betyder, at du indgår i et tidligt samarbejde med bygherrer, ingeniører og arkitekter, hvor du bidrager til en god planlægning og sikrer en effektiv projektering med VDC.

Dine primære arbejdsopgaver bliver, at:

  • sikre at projektering med VDC fører til et godt produktionsgrundlag
  • samarbejde med vores projekteringsledere om planlægning og styring af projektering med VDC
  • afstemme forventninger og aftale leverancer med hensyn til VDC med hele projekteringsholdet
  • sikre VDC-metoder, -værktøjer og -kompetencer bruges optimalt under projekteringsforløbet
  • indhente viden om ny praksis i projektering, ikke mindst automatisering, multi criteria design optimization, og meget mere
  • du er med til at definere hvordan projektering med VDC ser ud

Om dig

Derudover lægger vi vægt på, at du som person:

  • brænder for og har interesse for VDC
  • evner at arbejde selvstændigt og samtidig være en del af et team
  • er struktureret og systematisk i din tilgang til opgaverne og har fokus på kvalitet
  • er udadvendt, da du vil skulle indgå i dialog med mange forskellige kollegaer og samarbejdspartnere, både internt og eksternt

Erfaring og kompetencer
Vi forestiller os, at du er arkitekt, ingeniør, cand. scient eller konstruktør, og at du har 5+ års erfaring i byggebranchen. Du har arbejdet hos en arkitekt eller rådgivervirksomhed gerne med projekteringsledelse eller projektledelse. Vi forventer desuden, at du har viden om relevante værktøjer, processer og aftaler i projektering og VDC, samt kendskab til BIM-software, herunder Revit, NavisWorks og Solibri. Du har gode kommunikationsfærdigheder og kan formidle komplekse problemstillinger både mundtligt og skriftligt i et letforståeligt sprog. Du kan på kort tid sætte dig ind i nye processer og nyt software, og du er innovativ, har gåpåmod og er arbejdsom. Arbejdsstedet er på vores hovedkontor i Søborg, men du skal forvente rejseaktivitet i Danmark og verden f.eks. til Singapore, Vietnam eller Californien.

Vi tilbyder
Hos MT Højgaard kan vi tilbyde dig udfordringer, som få andre kan matche. Du vil blive en del af en organisation med højt kompetenceniveau. Vi har højt til loftet, inspirerende arbejdsopgaver, tværfaglige projekter og dygtige kollegaer. Daglige udfordringer går hånd i hånd med en omsorgsfuld kultur, som bidrager til et arbejdsliv i balance.

Ansøgning
Vil du vide mere, så kontakt Afdelingschef, VDC-design & Processer Ole Berard på telefon +45 2270 9142 eller på mail olb@mth.dk, eller kontakt HR-partner Bernd Bak på telefon +45 2270 9122 efter d. 13. juli.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning elektronisk via vores online ansøgningsskema.

Ansøgningsfristen er forlænget til den 24. september 2017.

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge - og anlægsvirksomheder med kunder i Danmark og udvalgte steder i udlandet. Vi skaber de rum, som vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i snart 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. MT Højgaard er en del af MTH GROUP, som består af virksomhederne MT Højgaard, Enemærke & Petersen, Lindpro, Scandi Byg og Ajos samt de delejede virksomheder Greenland Contractors og Seth. MTH GROUPs 4.200 medarbejdere har fokus på produktivitet, bæredygtighed, intelligente løsninger og kvalitet. Koncernen forventer en omsætning på 7,2 mia. kr. i 2017. Mød os på mth.dk

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website