Brænder du for Virtual Design and Construction (VDC), digitale værktøjer og nye processer?

Kontakt MT Højgaard hvis du ønsker mere information
Kontakt os
Vil du være med til at sætte samarbejde, tidlig involvering og VDC på dagsordenen for en af Danmarks største entreprenørvirksomheder? Så er du muligvis vores nye kollega i VDC Divisionen i MT Højgaard.

Opgaver og ansvar

Du bliver involveret i bygge- og anlægsprojekter og skal understøtte disse gennem VDC-processen. Det betyder, at du indgår i et tidligt samarbejde med bygherrer, ingeniører og arkitekter, hvor dit bidrag er at sikre gode 3D-modeller, samt visualisering og simulering af alternativer for at vores bygherre kan træffe de rigtige beslutninger. Du kommer til at arbejde med VDC-software, modelkvalitet og simulering især i tilbud og projektering.

Dine primære arbejdsopgaver bliver, at:

  • visualisere, simulere og analysere relevante alternativer i vores VDC-software
  • blive superbruger i iTWO – forkendskab til iTWO er ikke en forudsætning
  • indgå i projektteams og understøtte VDC proces og teknologi
  • formidle dit arbejde og din viden om VDC og arbejdsprocesser til hele MT Højgaard og vores samarbejdspartnere

Om dig

Derudover lægger vi vægt på, at du som person:

  • brænder for og har interesse for VDC
  • evner at arbejde selvstændigt og samtidig være en del af et team
  • er struktureret og systematisk i din tilgang til opgaverne og har fokus på kvalitet
  • er udadvendt, da du vil skulle indgå i dialog med mange forskellige kollegaer og samarbejdspartnere, både internt og eksternt

Erfaring og kompetencer
Vi forestiller os, at du arkitekt, ingeniør, cand. scient eller konstruktør, og at du har 0-3 års erfaring i byggebranchen, gerne som VDC-koordinator eller lign. eller med konkurrence- og tilbudsprojekter. Vi forventer desuden, at du har erfaring med BIM-software, herunder Revit, NavisWorks og Solibri, suppleret med øvrige relevante værktøjer, processer og aftaler på BIM- og VDC-området. Du har gode kommunikationsfærdigheder og kan formidle komplekse problemstillinger både mundtligt og skriftligt i et letforståeligt sprog. Du kan på kort tid sætte dig ind i nye processer og nyt software, og du har gåpåmod og er arbejdsom. Arbejdsstedet er på vores hovedkontor i Søborg.

Vi tilbyder
Hos MT Højgaard kan vi tilbyde dig udfordringer, som få andre kan matche. Du vil blive en del af en organisation med højt kompetenceniveau. Vi har højt til loftet, inspirerende arbejdsopgaver, tværfaglige projekter og dygtige kollegaer. Daglige udfordringer går hånd i hånd med en omsorgsfuld kultur, som bidrager til et arbejdsliv i balance.

Ansøgning
Vil du vide mere, så kontakt Afdelingschef, VDC-design & Processer Ole Berard på telefon +45 2270 9142 eller på mail olb@mth.dk, eller kontakt HR-partner Bernd Bak på telefon +45 2270 9122 efter d. 13. juli.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning elektronisk via vores online ansøgningsskema.

Ansøgningsfristen er den 30. juli 2017.

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge - og anlægsvirksomheder med kunder i Danmark og udvalgte steder i udlandet. Vi skaber de rum, som vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i snart 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. MT Højgaard er en del af MTH GROUP, som består af virksomhederne MT Højgaard, Enemærke & Petersen, Lindpro, Scandi Byg og Ajos samt de delejede virksomheder Greenland Contractors og Seth. MTH GROUPs 4.200 medarbejdere har fokus på produktivitet, bæredygtighed, intelligente løsninger og kvalitet. Koncernen forventer en omsætning på 7,2 mia. kr. i 2017. Mød os på mth.dk

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website