Vil du være en del af vores dream team?

Kontakt MT Højgaard hvis du ønsker mere information
Kontakt os

Vi er et ambitiøst og dygtigt hold, som hjælper hinanden og har en usædvanlig grad af holdånd og et stærkt fællesskab. Vi søger Seniorproduktionschef til MT Højgaards tømrer-egenproduktion.

Vi har travlt med en masse spændende opgaver, og vi søger derfor endnu en selvstændig og ansvarsbevidst Seniorproduktionschef til vores tømrerafdeling i Søborg. Du bliver en del af tømrersektionen i division Byggeri Øst, hvor vi er ca. 32 funktionærer og ca. 170 timelønnede, hvor du vil referere til Produktionsdirektøren.

Som Seniorproduktionschef vil du få det overordnede ansvar for et projekt i afdelingen. Du vil få varierende opgaver inden for projektledelse, økonomi, planlægning, kvalitetsstyring, sikkerhed og med en bred kontaktflade til kunder/bygherre. Du vil også få en rolle ved beregning af nye tilbudssager.

Opgaver & ansvarsområder
Dine opgaver bliver bl.a.:

 • overordnet planlægning af arbejdet
 • styring af tid og økonomi
 • indgåelse af underleverandør– og entreprenøraftaler
 • indgåelse, udarbejdelse og styring af akkorder
 • sikring af rette kvalitet og arbejdsmiljø
 • intern rapportering
 • ledelse af et mindre funktionærteam omkring dig på projekterne

Om dig

Vi forestiller os, at du er uddannet tømrer samt bygningskonstruktør, ingeniør eller tilsvarende og har erfaring fra lignende stillinger.

Som Seniorproduktionschef har du endvidere flere års erfaring med produktionsledelse samt styring af fag-, hoved- og totalentrepriser og ved, hvad der skal til for at få et projekt til at blive en succes. Det er derudover vigtigt, at du brænder for at motivere og udvikle din projektorganisation.

Derudover lægger vi vægt på, at du som person:

 • har evnen til at planlægge og gennemføre et projekt
 • er resultatorienteret og har en god økonomisk forståelse
 • arbejder systematisk og rationelt
 • er åben og god til at skabe langvarige samarbejdsrelationer
 • har et godt humør og gode formidlingsevner – og gerne bidrager positivt til teamet som helhed

Ansøgning

Vil du vide mere, så kontakt Sektionsdirektør Christian Boesen på telefon +45 2636 2222 eller på mail cbo@mth.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning elektronisk via vores online ansøgningsskema.

Ansøgningsfristen er d. 22. oktober 2017.

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder med kunder i Danmark og udvalgte steder i udlandet. Vi skaber de rum vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i snart 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. MT Højgaard er en del af MTH GROUP, som består af virksomhederne MT Højgaard, Enemærke & Petersen, Lindpro, Scandi Byg og Ajos samt de delejede virksomheder Greenland Contractors og Seth. MTH GROUP’s 4.200 medarbejdere har fokus på produktivitet, bæredygtighed, intelligente løsninger og kvalitet. Koncernen forventer en omsætning på 7,2 mia. kr. i 2017. Mød os på mth.dk

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website