Da vores fantastiske kollega gennem de sidste år nu skifter rolle internt for at professionalisere ledelse af forandringer, søger vi i MT Højgaard nu en erfaren HR-partner til vores Koncern HR-funktion.

Kontakt MT Højgaard hvis du ønsker mere information
Kontakt os
Du vil få ansvaret for dit eget område, som er flere forretningsenheder af videnstunge og højt specialiserede ingeniører. Du vil referere direkte til koncerndirektøren for HR, som er en del af MT Højgaards Koncernledelse.

I MT Højgaard A/S er vi ca. 1.600 ansatte, og Koncern HR består af 3 enheder som er opdelt i HR-operations, HR-partnering samt HR-udvikling.

Dine opgaver og ansvarsområder
Sammen med resten af afdelingen bliver det dit ansvar at servicere dine forretningsområder med et højt niveau af HR-faglighed. Dine opgaver spænder vidt fra rekruttering over ledersparring til undervisning inden for ledelse og gængse HR-discipliner. Vi ønsker at kunne støtte forretningen ud fra lige dele dialog og udfordring.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

 • sparre med ledere om ledelse, udvikling, organisationsdesign, medarbejderkonflikter, opsigelser m.m.
 • sikre en effektiv og professionel rekrutteringsproces for interne og eksterne kandidater
 • anvende personlighedstest på leder- og specialistniveau (vi anvender Master Managements produkter)
 • udvikle og facilitere workshops for ledergrupper og projektgrupper inden for emnerne samarbejde, udvikling, konflikthåndtering m.m.
 • deltage i relevante ledelsesmøder for det pågældende partnerområde for at understøtte forretningen med HR-løsninger
 • være sparringspartner ved årlige ledelsesprocesser, herunder lønregulering, MUS og medarbejdertilfredshedsundersøgelse
 • sikre at forretningsområderne lever op til MT Højgaards HR-politikker og retningslinjer
 • deltage i HR-udviklingsprojekter og sikre opfyldelse af forretningens udviklingsbehov

Din faste arbejdsplads bliver i Søborg i vort nye hovedsæde, men da en del af forretningsområdet er spredt ud geografisk, forventes det at du også i nogen grad kan varetage opgaver uden for kontoret – eksempelvis i det jyske.

Da omdrejningspunktet for vores fælles succes i MT Højgaard er udvikling og tidlig involvering er det helt essentielt at du trives i et miljø, hvor vi til stadighed udfordrer hinanden på at udvikle og raffinere ”best practice”. Det betyder, at vi ofte træder ind i områder uden veldefinerede succesmål, og du skal kunne trives i iterative processer.

Du har succes i jobbet hvis du…

 • har en forretningsorienteret tilgang til HR, og er god til at skabe relationer på alle niveauer
 • har en relevant videregående uddannelse, f.eks. Cand.merc. (HRM), HD eller lignende
 • har min. 8 års relevant erfaring med HR-support af ledere og ledelsesteams
 • har erfaring fra en stor eller mellemstor vidensvirksomhed
 • er proaktiv, kommunikerende og arbejder selvstændigt
 • er ’robust’ og bevarer overblikket i hektiske situationer, og du når dine deadlines
 • er erfaren bruger af personlighedstests
 • tilfører værdi med nye vinkler og tilgange internt i HR-partnerteamet

Derfor skal du søge stillingen !

Vi tilbyder en meget ambitiøs tilgang til HR med fokus på udvikling af forretningen og vores ledere, hvor målet ofte rækker langt ud over vores egen forretning. Et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer, gode muligheder for personlig udvikling samt et stærkt fagligt HR miljø med kolleger der både støtter op om og udfordrer dig på din HR-praksis.

Ansøgning
Vil du vide mere om stillingen så kontakt HR-partner Janni Hummelshøj på telefon +45 2270 9270 frem til d. 7. juli eller HR-partner Bernd Bak på telefon +45 2270 9122 efter d. 14. juli.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning elektronisk via vores online ansøgningsskema og meget gerne i Word- eller PDF-format.

Vi behandler ansøgninger løbende og sigter mod 1. runde af samtaler i uge 29.

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder med kunder i Danmark og udvalgte steder i udlandet. Vi skaber de rum vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i snart 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. MT Højgaard er en del af MTH GROUP, som består af virksomhederne MT Højgaard, Enemærke & Petersen, Lindpro, Scandi Byg og Ajos samt de delejede virksomheder Greenland Contractors og Seth. MTH GROUP’s 4.200 medarbejdere har fokus på produktivitet, bæredygtighed, intelligente løsninger og kvalitet. Koncernen forventer en omsætning på 7,2 mia. kr. i 2017. Mød os på mth.dk

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website