Nysgerrig og serviceminded studentermedhjælper med interesse for salgsstyring og salgsaktiviteter til MT Højgaards Kunder & Markeder-afdeling.

Kontakt MT Højgaard hvis du ønsker mere information
Kontakt os

I MT Højgaard har vi stort fokus på markedet og vores kunder. For at fastholde og styrke dette arbejde søger vi en studentermedhjælper, der kan supportere vores daglige aktiviteter. Du kommer til at arbejde i den landsdækkende kommercielle enhed Kunder & Markeder, der bl.a. varetager udviklingen af salg – og kunderelationer, salgsindsatser, tilbud, CRM, pipelinestyring og lead-håndtering.

Opgaver og ansvarsområder
Du vil få ansvaret for nogle faste opgaver, og derudover vil der være en række af ad hoc-opgaver, som løbende skal håndteres:

Pipelinestyring – support til CRM system:

  • gennemlæsning, vurdering og fordeling af leads – håndtering af informationer om nye byggeopgaver
  • salesforce (CRM-system), support inkl. datavask
  • opfølgning og kontakt til salgsansvarlige

Arrangementer:

  • support ved planlægning og gennemførelse af kundearrangementer, kampagner og lignende
  • support til afdelingsarrangementer
  • andre ad hoc-opgaver

Om dig

Du har sandsynligvis i gang med din bacheloruddannelse inden for det kommercielle område, som eksempelvis HA eller professionsbachelor inden for salg og markedsføring. Du kan også have en helt anden indgangsvinkel. Vigtigst er, at du er nysgerrig, har lyst til at arbejde med salgsstyring og salgsunderstøttende aktiviteter, og at du kan lide at arbejde med systemer. Som person er du god til at holde styr på mange informationer, og du har øje og interesse for detaljen, uden at miste overblikket. Du indgår let i et team, er serviceminded og evner at interagere og kommunikere med mange forskellige typer mennesker. Du har en god forståelse for kommercielle perspektiver, er struktureret og god til at formulere dig på dansk i skrift og tale.

Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 15 timer om ugen.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en dynamisk afdeling og får god mulighed for at udvikle dig og samle erfaringer til din fremtidige karriere, samtidig med at du lærer at agere i en større virksomhed, og får et bredt netværk i Danmarks førende bygge- og anlægsvirksomhed.

Arbejdsstedet er vores hovedkontor i Søborg.

Ansøgning
Vil du vide mere, så kontakt Salgssupportchef Pernille Hesselby på telefon +45 2270 9716.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning samt CV, Link til LinkedIn eller anden relevant information elektronisk via vores online ansøgningsskema på enten i Word- eller PDF-format.

Ansøgningsfristen er den 30. juli 2017. Samtaler afholdes fra den 10. august.

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge - og anlægsvirksomheder med kunder i Danmark og udvalgte steder i udlandet. Vi skaber de rum, som vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i snart 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. MT Højgaard er en del af MTH GROUP, som består af virksomhederne MT Højgaard, Enemærke & Petersen, Lindpro, Scandi Byg og Ajos samt de delejede virksomheder Greenland Contractors og Seth. MTH GROUPs 4.200 medarbejdere har fokus på produktivitet, bæredygtighed, intelligente løsninger og kvalitet. Koncernen forventer en omsætning på 7,2 mia. kr. i 2017. Mød os på mth.dk

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website