Er du vores nye produktionschef, med overblik, solid erfaring og et stort drive?

Kontakt MT Højgaard hvis du ønsker mere information
Kontakt os

Vores vision er at blive den mest produktivitetsfremmende koncern i bygge- og anlægsbranchen. Vi er godt på vej, og derfor har vi vundet en række spændende sager i vores egenproduktionsafdeling. Vi søger derfor en selvstændig og ansvarsbevidst Produktionschef med en solid erfaring inden for egenproduktion og styring til vores tømrer-/murerafdeling i Risskov med ansvarsområde i Midtjylland.

Som Produktionschef vil du få et job med varierende opgaver inden for ledelse af din projektorganisation, økonomi, tilbudssætning og beregning, salg, planlægning, kvalitetsstyring og sikkerhed. Du bliver en del af sektionen Renovering & Egenproduktion, hvor vi i egenproduktionsafdelingen er ca. 20 funktionærer og ca. 130 timelønnede. Du vil referere til Afdelingschefen i afdelingen. Afdelingen har kontorer i Aarhus, Kolding og Aalborg.

Opgaver & ansvarsområder
Som Produktionschef bliver dine primære arbejdsopgaver:

  • deltagelse i udarbejdelse af PQ og tilbud
  • ansvar for ledelsen af egenproduktionsopgaver inden for tømrer og murer
  • ansvar for styring og opfølgning af tid, økonomi, kvalitet, miljø og at sikkerhedskravene overholdes
  • at forestå den daglige ledelse af produktionsledere, formænd og timelønnede
  • ansvarlig for kontakt til eksterne samarbejdspartnere, bygherre, myndigheder, rådgivere, m.m. via et tæt samarbejde og en åben dialog

Yderligere vil du blive ansvarlig for et godt samarbejde med styringsansvarlige og andre anlægs- og byggeriafdelinger i MT Højgaard. Derudover forventes det at du rettidigt sikrer et godt projektgrundlag for udførelsen - og ikke mindst den optimale løsning.
Du vil være tilknyttet vores kontor i Risskov, men også have en tilknytning byggepladserne.

Om dig
Vi forestiller os, at du er uddannet bygningskonstruktør, ingeniør eller tilsvarende, gerne suppleret med en håndværkeruddannelse. Du har flere års erfaring med produktionsledelse samt styring af fag-, hoved- og totalentrepriser og ved, hvad der skal til for at få et projekt til at blive en succes. Derudover er det vigtigt, at du brænder for at motivere og udvikle din projektorganisation, da graden af succes afhænger af teamet som helhed.

Vi tilbyder
I MT Højgaard arbejder vi alle selvstændigt og ansvarsfuldt. Miljøet er dynamisk og du får gode muligheder for personlig udvikling, hvis du selv søger dem. Vores medarbejdere får løn og ansættelsesvilkår, som matcher deres kvalifikationer og vores største succes er, når vi får det bedste ud af vores kollegaer og medarbejdere.

Ansøgning
Vil du vide mere, så kontakt Afdelingschef Bjørn Hartvig Wyke på telefon +45 4030 5688.

Du bedes sende din ansøgning via vores online ansøgningsskema. Vi ansætter hurtigst muligt og indkalder løbende til samtaler.

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder med kunder i Danmark og udvalgte steder i udlandet. Vi skaber de rum vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i snart 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. MT Højgaard er en del af MTH GROUP, som består af virksomhederne MT Højgaard, Enemærke & Petersen, Lindpro, Scandi Byg og Ajos samt de delejede virksomheder Greenland Contractors og Seth. MTH GROUP’s 4.200 medarbejdere har fokus på produktivitet, bæredygtighed, intelligente løsninger og kvalitet. Koncernen forventer en omsætning på 7,2 mia. kr. i 2017. Mød os på mth.dk

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website