Projektchef til Renovering og Egenproduktion

I MT Højgaard arbejder vi sammen med kunden. Vores erfaring er, at nøglen til et godt projekt sker igennem et tæt samarbejde, respekt & professionalisme – hvor vi leverer en stram styring af opgaverne og et solidt håndværk

Kontakt MT Højgaard hvis du ønsker mere information
Kontakt os
Vi er inde i en positiv udvikling og vil styrke vores afdeling. Vi søger derfor en Projektchef, der har lysten til at være en nøglespiller på et stort apteringsprojekt i Midtjylland.

Renovering og Egenproduktion består af et dynamisk og udviklingsorienteret team, og sammen med projektteamet kommer du til, at deltage aktivt i gennemførelsen af projekter fra start til slut.

Vores målsætning i afdelingen er, at vi altid afleverer et byggeri til kunden uden fejl og mangler, at vi sikrer en byggeproces med høj kundetilfredshed, høj medarbejdertilfredshed og med et godt økonomisk resultat.

Som Projektchef i Renovering og Egenproduktion vil du få et job med mange varierende arbejdsopgaver. Renoveringsafdelingen og Egenproduktion udfører opgaver af både boliger og erhvervsbyggerier, hospitaler samt institutioner og skoler. Du deltager aktivt i gennemførelsen af opgaverne fra start til slut.

Hvis du kunne tænke dig at være i spidsen af et topmotiveret team, så vil dine primære arbejdsopgaver blive, at:

  • have ansvaret for projektgruppen fungerer som et team, der arbejdes ud fra MT Højgaards værdier, samarbejde, respekt og professionalisme
  • være ansvarlig for sikring af rettidigt og godt projektgrundlag for udførelsen - og ikke mindst den optimale løsning
  • deltage og have ansvar i tilbudsfasen fra udarbejdelse til aflevering
  • have ansvar for styring og opfølgning af tid, økonomi, kvalitet, miljø og at sikkerhedskravene overholdes
  • have ansvaret for den daglige ledelse, hvilket omfatter ledelse af fagentrepriser, planlægning, styring og byggepladskoordinering
  • have kontakten med og sikre en god dialog og samarbejde med bygherre, myndigheder og rådgiver

Om dig

Vi forstiller os, at du er uddannet bygningskonstruktør, ingeniør eller tilsvarende, eventuelt suppleret med en håndværksmæssig uddannelse. Du har solid erfaring med projekt- og projekteringsledelse samt styring af fag-, hoved- og totalentrepriser.

Du er vant til at arbejde med egenproduktion og det falder dig naturligt at sætte kunden, og dennes kunder, i centrum og tage hensyn til, at deres dagligdag skal fungere på trods af renoveringen.

Du:

  • er god til at se nye muligheder og er i stand til at formidle dem
  • har erfaring med arbejdstilrettelæggelse på en økonomisk optimal måde og til aftalte tider
  • er vant til at arbejde med kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø, er ansvarsbevidst og har gode samarbejdsevner
  • kan bevare overblikket i stressede situationer

Vi tilbyder

I MT Højgaard arbejder vi alle selvstændigt og ansvarsfuldt, og sætter stor pris på at vores medarbejdere har work-life balance. Miljøet er dynamisk og du får gode muligheder for personlig udvikling, hvis du selv søger dem. Vi tilbyder et målrettet uddannelsesforløb der understøtter din fremtidige karriere. Vores medarbejdere får løn og ansættelsesvilkår, som matcher deres kvalifikationer og vores største succes er, når vi får det bedste ud af vores kollegaer og medarbejdere.

Ansøgning
MT Højgaard arbejder sammen med Pay-Back om besættelsen af denne stilling, ved Headhunter Jonas Jørgensen.

Vil du søge stillingen, eller ønsker du at få mere at vide skal du kontakte Jonas Jørgensen på mail jj@pay-back.dk eller telefon +45 3152 8191. Du bedes derfor ikke anvende "ansøg nu"-knappen nedenfor.

Ansøgninger behandles løbende af Pay-Back, og vi venter gerne på den rigtige medarbejder.

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder med kunder i Danmark og udvalgte steder i udlandet. Vi skaber de rum vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i snart 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. MT Højgaard er en del af MTH GROUP, som består af virksomhederne MT Højgaard, Enemærke & Petersen, Lindpro, Scandi Byg og Ajos samt de delejede virksomheder Greenland Contractors og Seth. MTH GROUP’s 4.200 medarbejdere har fokus på produktivitet, bæredygtighed, intelligente løsninger og kvalitet. Koncernen forventer en omsætning på 7,2 mia. kr. i 2017. Mød os på mth.dk

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website