Erfarne VVS-ingeniører til projektering af større byggeri-projekter.

Kontakt MT Højgaard hvis du ønsker mere information
Kontakt os

Vi har rigtig travlt med udviklingsopgaver både i eget regi og på nybygningsprojekter, som udbydes i totalentrepriser. Vi søger derfor til vores kontorer i Søborg og Risskov flere erfarne og engagerede VVS-ingeniører til de mange spændende byggeriprojekter.
Som vores nye VVS-kollega vil du bidrage til den fortsatte vækst inden for projektering af installationer, med fokus på de VVS-tekniske discipliner.

Du bliver en del af Design & Engineering, som består af ca. 140 engagerede medarbejdere, og som understøtter vores byggeriforretning inden for de primære ingeniørdiscipliner: el- og VVS-installationer, kloak, konstruktioner, bæredygtighed, miljø, brand og geoteknik. Vi leverer teknisk og økonomisk optimale løsninger, hvor vi udnytter den store viden, som vi har, som en del af den samlede produktionssupport i MT Højgaard.

Du vil indgå i en dynamisk installationsafdeling med ca. 20 fagligt stærke og ambitiøse kolleger, som bidrager væsentligt til, at MT Højgaard kan levere totalløsninger, der er teknisk og økonomisk optimale til gavn for vores kunder. Du får mulighed for at komme helt tæt på projekterne i en tidlig fase og kan dermed være med til at præge projekterne i den rigtige retning.

Opgaver & ansvarsområder
Din primære opgave vil være projektering af alle typer af de VVS-tekniske anlæg i byggeriet. Du vil blive inddraget i alle projektets faser, med hovedvægt på tilbuds- og hovedprojektfasen.
Foruden traditionel projektering, vil du indgå i tværfaglige teams i forbindelse med udarbejdelse af tilbudsprojekter, samt granskning af såvel eksterne som interne tilbudsprojekter.

Du vil få mulighed for at varetage rollen som disciplinleder inden for dit fag på et eller flere projekter – fra tilbudsfase til udførelse.
Du vil endvidere skulle indgå i tæt dialog med vores kunder, som er MT Højgaards interne entreprenørafdelinger og samarbejdsparter, med henblik på at opnå høj kvalitet og bygbarhed til en fælles succes for alle projektets parter.

Om dig
Vi forestiller os, at du har mere end 5 års projekteringserfaring fra rådgiver- eller entreprenørbranchen.

Derudover lægger vi vægt på at du:

  • har en solid teoretisk baggrund og stor erfaring inden for VVS-området via din involvering i store komplekse byggeprojekter – enten som projekterende ingeniør eller som disciplinleder
  • brænder for at arbejde med og udvikle projekteringsprocessen ved anvendelse af de seneste 3D-værktøjer. Du skal gerne have erfaring med brug af Revit
  • er dygtig til at komme i mål med dine opgaver, herunder overholde tidsfrister og aftalt ressourceforbrug samt forventningsafstemme med dine samarbejdspartnere
  • har overblik og evner at sætte dig hurtigt og effektivt ind i nye projekter samtidig med, at du er vedholdende og afslutter igangværende opgaver


Vi tilbyder

Du vil blive en del af en organisation med højt fagligt kompetenceniveau og en god omgangstone. Vi har højt til loftet, inspirerende og komplekse opgaver, tværfaglige projekter og fagligt dygtige kolleger – det hele samlet i evnen til at kunne samarbejde og ’spille hinanden gode’. Samtidig vil du få rig mulighed for personlig udvikling med udgangspunkt i din personlige udviklingsplan.

Ansøgning
Vil du vide mere, så kontakt afdelingschef Kenneth Søegaard (Søborg) på tlf. +45 2270 9955 eller afdelingschef Trine Vejsgaard (Århus) på tlf. +45 9137 7071.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning elektronisk via vores hjemmeside.
Ansættelsesstart er hurtigst muligt og vi indkalder derfor løbende til samtaler.


MT Højgaard er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder med kunder i Danmark og udvalgte steder i udlandet. Vi skaber de rum vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i snart 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. MT Højgaard er en del af MTH GROUP, som består af virksomhederne MT Højgaard, Enemærke & Petersen, Lindpro, Scandi Byg og Ajos samt de delejede virksomheder Greenland Contractors og Seth. MTH GROUP’s 4.200 medarbejdere har fokus på produktivitet, bæredygtighed, intelligente løsninger og kvalitet. Koncernen forventer en omsætning på 7,2 mia. kr. i 2017. Mød os på mth.dk.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website