I MT Højgaard har vi i snart 100 år været kendt for vores store og komplekse bygnings– og anlægsprojekter. Vi skaber de rum, som danskerne lever, arbejder og bevæger sig i, og vi udfører blandt andet supersygehuse, broer og aktuelt også datacentre.

Kontakt MT Højgaard hvis du ønsker mere information
Kontakt os

Lige nu styrker vi vores fokus i Byggeri Vest og søger derfor en projektleder til at håndtere vores servicebesøg og garantisager indenfor nybyg og renovering.

Som projektleder i garantiafdelingen vil du aktivt få ansvaret for gennemførelsen af garantisager på vores projekter fra start til slut samt tilsynsopgaver på igangværende projekter. Du vil blive en del af forretningsområdet Byggeri Vest, som beskæftiger sig med bygge- og renoveringsopgaver herunder bolig- og erhvervsbyggerier samt institutions- og skolebyggerier.

Opgaver & ansvarsområder
Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • gennemføre 1 og 5 årsgennemgange og øvrige reklamationsopgaver
  • gennemføre tilsynsbesøg på vore byggepladser
  • forhandle med bygherrer, rådgivere og entreprenører
  • planlægge og koordinere opgaverne samt følge op på kvalitet, tid og økonomi
  • sikre overholdelse af kvalitet, miljø- og sikkerhedskrav
  • sikre et tæt samarbejde, en åben dialog og ikke mindst den optimale løsning for kunden


Du bliver tilknyttet vores kontor i Kolding, Risskov eller Aalborg, men skal påregne tilsyns- og opfølgningsopgaver på de enkelte sager i hele Vestdanmark.

Om dig
Vi forestiller os, at du er uddannet bygningskonstruktør, ingeniør eller tilsvarende, gerne suppleret med en håndværkeruddannelse. Du har erfaring med fagtilsyn, KS-arbejde og er vant til at samarbejde på tværs af funktioner.
Du har gode IT-kundskaber, og formår hurtigt at sætte dig ind i nye systemer.

Derudover lægger vi vægt på, at du som person:

  • er initiativrig og engageret
  • arbejder systematisk og struktureret
  • har et godt humør og evner at indgå i et tæt teamsamarbejde med dine kollegaer
  • har åbenhed som en naturlig del af din måde at arbejde på


Vi tilbyder

Du bliver en del af en organisation med højt fagligt kompetence niveau. Vi har højt til loftet, inspirerende og komplekse opgaver, tværfaglige projekter og fagligt dygtige kollegaer – det hele samlet under evnen til at kunne samarbejde og ’spille hinanden gode’. Samtidig får du rig mulighed for personlig udvikling med udgangspunkt i din personlige udviklingsplan.

Ansøgning
Vil du vide mere, så kontakt projektchef Per Andreasen på telefon +45 2558 6082.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV via vores online ansøgningsskema.
Ansøgninger behandles løbende.

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge - og anlægsvirksomheder med kunder i Danmark og udvalgte steder i udlandet. Vi skaber de rum, som vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i snart 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. MT Højgaard er en del af MTH GROUP, som består af virksomhederne MT Højgaard, Enemærke& Petersen, Lindpro, Scandi Byg og Ajos samt de delejede virksomheder Greenland Contractors og Seth. MTH GROUPs 4.200 medarbejdere har fokus på produktivitet, bæredygtighed, intelligente løsninger og kvalitet. Koncernen forventer en omsætning på 7,2 mia. kr. i 2017. Mød os på mth.dk.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website