Vil du være med i projekteringsteamet – tæt på - fra start til slut på nogle af landets største byggeprojekter?

Kontakt MT Højgaard hvis du ønsker mere information
Kontakt os

I MT Højgaard har vi i snart 100 år været kendt for vores store og komplekse bygnings– og anlægsprojekter. Vi skaber de rum, som danskerne lever, arbejder og bevæger sig i, og vi udfører blandt andet supersygehuse, broer og aktuelt også datacentre.
Lige nu vokser vores rådgivnings- og projekteringsenhed i MT Højgaard, og vi har travlt med nye, spændende projekter over hele landet. Derfor har vi brug for flere erfarne konstruktionsingeniører til rådgivning og projektering af bygninger.

Du bliver en del af Design & Engineering, som består af ca. 140 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark og Vietnam, og som beskæftiger sig med de primære ingeniørdiscipliner: konstruktioner, el-og vvs, kloak, bæredygtighed, miljø, brand og geoteknik. Vi leverer tekniske og økonomiske løsninger og udnytter den viden, vi har som en del af den samlede produktionssupport i MT Højgaard.

Opgaver & ansvarsområder
Din primære opgave vil være projektering af bærende konstruktioner, herunder udarbejdelse af statiske beregninger, konstruktionstegninger og tekniske beskrivelser – både i tilbudsfasen og i ordrefasen. Du skal som konstruktionsingeniør styrke bredden af de kompetencer, som allerede er i afdelingen og bidrage til udbygning af kompetencerne i et aktivt, fagligt miljø. Du vil være i kontakt med arkitekter, rådgivere og andre eksterne samarbejdspartnere samt MT Højgaards udførende afdelinger.

Design & Engineering understøtter VDC-processen med modellering i de indledende idéfaser af et bygge- og anlægsprojekt, hvilket betyder, at du kommer til at arbejde med de nyeste IT-systemer og parametriske designværktøjer. Du vil sammen med ca. 50 fagligt stærke og ambitiøse kolleger i en dynamisk konstruktionsafdeling bidrage til, at MT Højgaard leverer totalløsninger, der er teknisk og økonomisk optimale. Dette til gavn for vores kunder både internt og eksternt.

Sammen med vores anerkendte statiker og dine øvrige kollegaer får du mulighed for at komme helt tæt på projekterne i en tidlig fase via tæt dialog og stærkt fagligt samarbejde og dermed bidrage til den samlede succes i MT Højgaard.

Din faste arbejdsplads bliver i Risskov ved Århus eller på vores hovedkontor i Søborg.

Om dig

  • Du har minimum fem års relevant erfaring inden for rådgivning og projektering af konstruktioner, og du har en ambition om at arbejde med bygningskonstruktioner og større, komplekse byggeprojekter.
  • Du er uddannet ingeniør med gode faglige resultater og har tidligere arbejdet med projektering af bærende konstruktioner, herunder Insitu-beton, betonelementer og fundering. Derudover har du et godt kendskab til stål-og trækonstruktioner samt murværk.
  • Det er en klar fordel, hvis du samtidig har interesse for projektledelse og har modet til at påtage dig jobbet som disciplinleder for konstruktionsprojekterne.


Det er vigtigt, at du lykkes med at komme i mål med dine aftaler og overholde tidsfrister og aftalt ressourceforbrug samt forventningsafstemmer med dine samarbejdspartnere. Du har overblik og evner at sætte dig hurtigt og effektivt ind i nye projekter samtidig med, at du er vedholdende og afslutter igangværende opgaver.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en organisation med et højt kompetenceniveau, spændende og komplekse opgaver, tværfaglige projekter og god kultur, hvor samarbejde og kommunikation er i højsædet. Der er desuden i Design & Engineering fokus på personlig udvikling såvel som løbende udbygning af dine kompetencer.

Ansøgning
Vil du vide mere kontakt afdelingschef Michael Eilert Rasmussen (Søborg) på tlf. +45 2270 9582 eller afdelingschef Trine Vejsgaard (Århus) på tlf. +45 9137 7071.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV via vores online ansøgningsskema. Ansøgninger behandles løbende.

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge - og anlægsvirksomheder med kunder i Danmark og udvalgte steder i udlandet. Vi skaber de rum, som vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i snart 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. MT Højgaard er en del af MTH GROUP, som består af virksomhederne MT Højgaard, Enemærke& Petersen, Lindpro, Scandi Byg og Ajos samt de delejede virksomheder Greenland Contractors og Seth. MTH GROUPs 4.200 medarbejdere har fokus på produktivitet, bæredygtighed, intelligente løsninger og kvalitet. Koncernen forventer en omsætning på 7,2 mia. kr. i 2017. Mød os på mth.dk.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website