Fabrikschef til produktion af betonelementer

Har du evnerne og talentet for at videreudvikle, optimere og nytænke MT Højgaards betonelementproduktion til interne bygge-og anlægsprojekter? Er du i stand til at klare de udfordringer, som følger med ansvaret for leverancer til aftalt tid, pris og kvalitet? Så er du muligvis vores nye visionære og resultatorienterede kollega i MT Højgaard Byggeri og Anlæg.

Kontakt MT Højgaard hvis du ønsker mere information
Kontakt os

I MT Højgaard har vi i snart 100 år været kendt for vores store og komplekse bygnings– og anlægsprojekter. Vi skaber de rum, som danskerne lever, arbejder og bevæger sig i, og vi udfører blandt andet supersygehuse, broer og aktuelt også datacentre.

På bagrund af en generelt øget efterspørgsel samt længere leverancetider af præfabrikerede specialelementer i beton, har vi i MT Højgaard valgt at sætte fokus på opbygning af produktionenskapacitet til disse, både på MT Højgaards egne bygge-og anlægsprojekter, men på sigt også til det eksterne marked. Du får, som vores nye fabrikschef, en central rolle i, at planerne bliver en succes. Det betyder, at du har ansvaret for at opbygge og drive fabrikken i Kalundborg. En fabrik hvor levering sker rettidigt og i høj kvalitet, da leverancen er forretningskritisk i forhold til at vores projekter kan gennemføres til aftalt tid, pris og kvalitet.

Du kommer organisatiorisk til at høre til i det landsdækkende MT Højgaard Byggeri og Anlæg, med daglig reference til chefen for MT Højgaard i Kalundborg, men med fangearme ud i projekterne i hele landet som leverandør til projekterne. MT Højgaard i Kalundborg har i dag 10 funktionærer og 15 timelønnede, men vi forventer en vækst i de kommende år, ikke mindst kva den øgede produktion på fabrikken. Din faste arbejdsplads bliver vores kontor i Kalundborg, hvor også produktionsfaciliteterne er placeret.

Opgaver og ansvarsområder
Som fabrikschef bliver din overordnede opgave at optimere og udvikle produktionen af specielfremstillede og kundetilpassede betonelementløsninger. I samarbejde med den øvrige produktionsledelse har du ansvaret for den daglige drift og sikrer dermed, at ordre bliver produceret i henhold til de opstillede mål for produktivitet, levering og kvalitet. Du bliver personaleansvarlig for timelønnede, og skal koordinere ressourcerne i forhold til produktionsplanen og den fortsatte produktionsoptimering. Det indbefatter blandt andet optimal udnyttelse af de fysiske rammer. Du vil få stor indflydelse på at definere processerne for de fremtidige produktionsmetoder. Der er altså tale om en stilling med et stort udviklingspotentiale for den rette person.

Konkret bliver dine daglige arbejdsopgaver:

  • at sikre løbende udvikling af produktionsfaciliteter
  • udarbejdelse og ansvarlig for tilbudsgivning
  • at sikre optimale arbejdsgange, processer og produktionsflow
  • løsning af diverse ad hoc problemstillinger
  • overholdelse af afdelingens mål, herunder levering og produktivitet
  • sikring af rettidigt og godt projektgrundlag for udførelsen
  • sikring af overholdelse af kvalitet, miljø- og sikkerhedskrav
  • løbende opstilling af mål for produktionen samt sikrring af gennemførelsen af de nødvendige aktiviteter


Du vil således få en hverdag med en god balance af såvel strategiske som operationelle opgaver.

Om dig
Du har erfaring med ledelse fra en produktionsvirksomhed og indsigt i produktionsprocesser, logistik og flow. Du har en god forretningsforståelse og kan hurtigt forstå og iværksætte forretningskritiske forbedringsmuligheder. Vi forestiller os, at du er uddannet ingeniør eller tilsvarende, og har mindst 5 års erfaring med at udvikle og effektivisere produktionsmetoder og processer. Du har en synlig og motiverende ledelsesstil, og er vant til at have personaleansvaret for produktionsledere, formænd og timelønnede.
Som person er du kendetegnet ved et højt drive og en løsningsorienteret tilgang til problemstillinger. Du evner at samarbejde på tværs af organisationen, og tilgår enhver opgave med udgangspunkt i dialog, respekt og vidensdeling.

Vi tilbyder
Hos MT Højgaard kan vi tilbyde dig udfordringer, som få andre kan matche. Du vil blive en del af en organisation med højt kompetenceniveau. Vi har højt til loftet, inspirerende arbejdsopgaver, tværfaglige projekter og dygtige kollegaer. Daglige udfordringer går hånd i hånd med en omsorgsfuld kultur, som bidrager til et arbejdsliv i balance. Vi tilbyder gode muligheder for personlig udvikling og spændende udfordringer i et fagligt stærkt miljø.

Ansøgning
Vil du vide mere, så kontakt Afdelingschef Wouter Slooten på telefon +45 2270 9759 eller på mail wsl@mth.dk.

Ansøgninger behandles løbende.

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge - og anlægsvirksomheder med kunder i Danmark og udvalgte steder i udlandet. Vi skaber de rum, som vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i snart 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. MT Højgaard er en del af MTH GROUP, som består af virksomhederne MT Højgaard, Enemærke & Petersen, Lindpro, Scandi Byg og Ajos samt de delejede virksomheder Greenland Contractors og Seth. MTH GROUPs 4.200 medarbejdere har fokus på produktivitet, bæredygtighed, intelligente løsninger og kvalitet. Koncernen forventer en omsætning på 7,2 mia. kr. i 2017. Mød os på mth.dk

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website