Graduate i produktionsledelse inden for byggeri

Som graduate i produktionsledelse bliver du en del af udførelsen på vores spændende og tværfaglige projekter. Hvis du har talent, ambitioner og lyst til at bringe din faglighed i spil, så har vi rammerne til at give dig en fantastisk start på din karriere.

Kontakt MT Højgaard hvis du ønsker mere information
Kontakt os
Opgaver & ansvarsområder

Som graduate inden for produktionsledelse får du mulighed for at arbejde med:

  • projektøkonomi
  • tidsplanlægning og processtyring
  • projektafklaring
  • kvalitetssikring
  • bestilling af materialer
  • styring af timelønnede, herunder akkordforhandlinger


Du vil starte dit graduateforløb i vores tømrerafdeling med tilknytning til hovedkontoret i Søborg og projekter på Sjælland. Du vil deltage i tilbudsarbejde og/eller tilknyttes en byggeplads som produktionsleder i minimum et år. Øvrige rotationer kan være i VDC eller til en byggeplads eksempelvis med renoveringsopgaver eller eventuelt i udlandet. Rotationerne er du selv med til at planlægge og præge i forhold til egne interesser.
Når du har færdiggjort forløbet, vil du være udstyret med de nødvendige færdigheder til en succesfuld karriere inden for produktionsledelse i MT Højgaard. Dit store netværk og din brede erfaring vil dog også give dig karrieremuligheder inden for projektledelse og tilbudsberegning.

Om dig
Du er uddannet tømrer og nyuddannet eller snart færdiguddannet som bygningskonstruktør eller ingeniør.

Derudover lægger vi vægt på, at du som person:

  • er proaktiv, kommunikerende, arbejder selvstændigt og når dine deadlines
  • er ”robust” og bevarer overblikket i hektiske situationer
  • evner at indgå i et tæt teamsamarbejde med dine kollegaer
  • er god til at planlægge dine opgaver og følge dem til dørs


Vi tilbyder

Du vil blive en del af en organisation med et højt fagligt kompetenceniveau. Som graduate i MT Højgaard, får du ansvar fra første dag. Du får mulighed for at opleve forskellige roller og forretningsområder og vil deltage i relevante udviklingsaktiviteter igennem dit graduateforløb som varer 2½-3 år. Med en kombination af praktisk erfaring og faglige udfordringer, forventer vi, at du udvikler dig til at få en nøglerolle inden for dit felt.

Ansøgning
Din ansøgning og CV er din mulighed for at fortælle os, hvem du er. Det skal skinne igennem, hvorfor MT Højgaard er et sted, du gerne vil arbejde og hvorfor en graduatestilling er lige dig.
Din ansøgning skal være på max en side og dit CV på 1-2 sider. Venligst udfyld databladet, som du finder her, og vedhæft det sammen med din ansøgning og CV. Vedhæft også dine karakterer, både fra bachelor og et eventuelt kandidatstudie, og gerne anbefalinger fra studiejobs, praktik eller lignende.
Karakterer og anbefalinger skal vedhæftes som ét dokument.

Vil du vide mere, så kontakt HR-udviklingskonsulent Cecilia Lutsch på telefon +45 2270 9298 eller på celu@mth.dk eller HR-udviklingskonsulent Irene Chabior på telefon +45 2270 9271 eller ic@mth.dk.
Ansøgningsfristen er den 17. oktober 2017.


MT Højgaard er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder med kunder i Danmark og udvalgte steder i udlandet. Vi skaber de rum vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i snart 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. MT Højgaard er en del af MTH GROUP, som består af virksomhederne MT Højgaard, Enemærke & Petersen, Lindpro, Scandi Byg og Ajos samt de delejede virksomheder Greenland Contractors og Seth. MTH GROUP’s 4.200 medarbejdere har fokus på produktivitet, bæredygtighed, intelligente løsninger og kvalitet. Koncernen forventer en omsætning på 7,2 mia. kr. i 2017. Mød os på mth.dk

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website