Erfaren entrepriseretsadvokat til vores Dispute-afdeling

En af vores dygtige entrepriseretsadvokater har søgt andre græsgange, og vi søger derfor en erfaren advokat med indgående kendskab til entrepriseret, forhandling og proces, som har mod på at tage livgreb med nogle af de større entreprisetvister i Danmark.

Kontakt MT Højgaard hvis du ønsker mere information
Kontakt os

I Dispute, der er en del af Koncernjura & Forsikring, er det vores fornemste opgave at medvirke til at finde løsninger, der er økonomisk og tidsmæssigt forsvarlige. Vi lever ikke af at slås, så vi undersøger grundigt mulighederne for at lukke sagerne forligsmæssigt eller ved alternativ konfliktløsning f.eks. mægling eller mediation. Det er også afdelingens opgave at afsøge mønstre, som vi kan lære af, så vi alle bliver dygtigere, både som individer, som afdeling, som virksomhed og som koncern med henblik på at undgå fremtidige tvister.

Vi sidder både i Aarhus (Risskov) og i Søborg. Hvis du er den rigtige person, er det ikke afgørende for os, om du sidder det ene eller det andet sted.

Hvad laver vi i Dispute
Dispute er ”advokatkontoret”, der varetager entrepriseretlige tvister for alle selskaber i koncernen.

I Dispute arbejder vi med at søge løsninger, så vi søger en ny dygtig kollega, der har den fornødne tyngde og erfaring samt evne til at søge udenretlige mindelige løsninger samt om nødvendigt at gennemføre syn og skøn, sagkyndig beslutning og/eller voldgiftssag.
Vi indgår i tæt samarbejde med Koncernjura og Forsikring, herunder deling af viden og erfaring for forebyggelse af tvister. Vi arbejder hele tiden på at forbedre os. Der er mange dygtige og sjove mennesker, et uformelt klima og frihed under ansvar. Glæden ved at gå på arbejde skal være det, der driver værket.

Hvad skal du kunne

 • Du skal have et sikkert juridisk judgement
 • Du skal have stor erfaring fra forhandlinger og rets- og/eller voldgiftssager
 • Du skal have evnen og viljen til at bevare fokus, også når arbejdsmængden er stor og krævende
 • Du skal have lysten til at ville hjælpe dine kolleger
 • Du skal have ildhuen til at forfølge sagen og få den lukket
 • Du skal have glæden ved at komme til bunds i sag, hvis det er nødvendigt, men også evnen til at vurdere, hvis den skal lukkes tidligere
 • Du skal have evnen og viljen til at kunne arbejde i kontorlandskab
 • Du skal være indstillet på rejseaktivitet til vores forskellige kontorer


Hvad vil du opleve hos os?
 • Et højt fagligt miljø. Vi er 20 jurister/advokater i koncernjura og har alle stor erfaring
 • Ikke to dage er ens – du får brug for både jakkesæt og for sikkerhedssko
 • Vi løber stærkt, men prioriterer også et liv udenfor MT Højgaard-koncernen
 • Vi har fokus på at levere et solidt fagligt produkt, som fungerer i praksis – også når tingene skal gå stærkt
 • Vi er på Legal 500s Power List over de mest indflydelsesrige juridiske afdelinger.


Hvis du vil vide mere

Kan du maile eller ringe til:
Afdelingschef i Dispute, Malene Lind Riege: malr@mth.dk 22153312 eller Juridisk Direktør, Tove Palnum: tdp@mth.dk 2270 9206

Ansøgning:
Du sender din ansøgning og CV til os elektronisk via vor hjemmeside og i Word eller PDF format. Ansøgningsfristen er senest 25. oktober 2017.
Vi vil så vidt muligt løbende interviewe relevante kandidater med henblik på at skrive kontrakt hurtigst muligt.

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder med kunder i Danmark og udvalgte steder i udlandet. Vi skaber de rum vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i snart 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. MT Højgaard er en del af MTH GROUP, som består af virksomhederne MT Højgaard, Enemærke & Petersen, Lindpro, Scandi Byg og Ajos samt de delejede virksomheder Greenland Contractors og Seth. MTH GROUP’s 4.200 medarbejdere har fokus på produktivitet, bæredygtighed, intelligente løsninger og kvalitet. Koncernen forventer en omsætning på 7,2 mia. kr. i 2017. Mød os på mth.dk

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website