Hos MT Højgaard skaber vi de rum vi lever, arbejder og bevæger os i. Det kræver de bedste talenter. Vil du være med?

Kontakt MT Højgaard hvis du ønsker mere information
Kontakt os

Vi søger lige nu en IT-supporterelev til vores IT-afdeling i Risskov. Som elev i vores IT-afdeling bliver du en del af et team med fokus på samarbejde, kommunikation, fleksibilitet og et højt serviceniveau. Vi har stort fokus på at give dig den bedste uddannelse, og med det stiller vi høje krav til dig som elev. Du får en god uddannelse i en spændende virksomhed med en god omgangstone. Vi tilbyder gode arbejdsforhold med udstrakt frihed under ansvar.

Den daglige arbejdsgang vil være i Risskov, men der vil forekomme rejseaktivitet til vores kontor i Søborg.
På sigt vil du blive en del af Onsite-supportteamet på vores kontorer, herunder kontorerne hos vores dattervirksomheder.

Opgaver & ansvarsområder
Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • håndtering af indkomne henvendelser fra brugere i organisationen
  • direkte brugersupport via telefon, mail eller Walk-in
  • installation af software, opsætning af computere, telefoner og tablets
  • vedligeholdelse af brugerbaserede IT-enheder


Om dig

Vi forestiller os, at du er på grundforløbet på IT-supporter-uddannelsen, eller lige har afsluttet grundforløbet, hvor du har opnået tilfredsstillende resultater. Derudover lægger vi vægt på, at du som person:

  • er udadvendt og serviceminded
  • er engageret i dit arbejde
  • er initiativrig og nysgerrig efter nye opgaver
  • kan arbejde selvstændigt


Vi tilbyder

Et elevjob i en stor koncern, som har en vision om at blive den mest produktivitetsfremmende koncern i bygge- og anlægsbranchen.

Hos MT Højgaard kan vi tilbyde dig udfordringer som få andre kan matche. Du vil blive en del af en organisation med højt kompetenceniveau. Vi har højt til loftet, inspirerende arbejdsopgaver, tværfaglige projekter og dygtige kollegaer.

Daglige udfordringer går hånd i hånd med en omsorgsfuld kultur, som bidrager til et arbejdsliv i balance.

Læs mere om at arbejde i MT Højgaard her: mth.dk/Karriere/At-arbejde-i-MT-Hoejgaard

Ansøgning
Vil du vide mere, så kontakt Teamleder, Service Desk Henrik Movsing på telefon +45 2270 9470. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Ansøgningsfristen er d. 15. oktober 2017.

Vi indkalder løbende til samtaler.

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder med kunder i Danmark og udvalgte steder i udlandet. Vi skaber de rum vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i snart 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. MT Højgaard er en del af MTH GROUP, som består af virksomhederne MT Højgaard, Enemærke & Petersen, Lindpro, Scandi Byg og Ajos samt de delejede virksomheder Greenland Contractors og Seth. MTH GROUP’s 4.200 medarbejdere har fokus på produktivitet, bæredygtighed, intelligente løsninger og kvalitet. Koncernen forventer en omsætning på 7,2 mia. kr. i 2017. Mød os på mth.d k.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website