Er du blandt dit studies dygtigste og har du altid din faglighed med dig? Så er det måske dig vi søger til en stilling som studentermedhjælper til et datacenter på Fyn.

Kontakt MT Højgaard hvis du ønsker mere information
Kontakt os

Vi er en stor projektorganisation med ca. 40 funktionærer på byggepladsen. Vi sidder mange forskellige entreprenører under samme tag og samarbejder om dette spændende projekt.

Studiejobbet vil være placeret på selve byggepladsen, og du vil derfor få mulighed for at snuse til livet på en af Odenses største og meget interessante byggepladser. Læs mere om vores mange projekter i MT Højgaard her: mth.dk/Om-os/Kompentencer

Opgaver & ansvarsområder som studentermedhjælper
Dine opgaver og ansvarsområder som studentermedhjælper vil primært være at hjælpe med at søge informationer og sikre dokumentation, hvorfor det er vigtigt at du er struktureret og kan holde orden i dine ting.

Derudover kan der være tegningsarbejde med ”As built” – så har du interesse for, eller endda brugererfaring med Revit eller andre BIM-programmer vil det være en fordel.

Kvalifikationer
I stillingen som studentermedhjælper forestiller vi os, at du er god til tal og Excel, og desuden har en stor lyst og interesse i at lære. Du skal kunne begå dig på engelsk i skrift og tale, da arbejdssproget på byggepladsen er engelsk.

Vi forestiller os, at du er på 5. semester af dit diplomingeniørstudie eller tilsvarende langt i en bygningskonstruktøruddannelse og også vil have interesse i at dit kommende praktikforløb på 6. semester kan foregå på projektet, såfremt samarbejdet forløber godt.

Du kan læse mere om at være praktikant her: mth.dk/Karriere/Bliv-praktikant

Vi tilbyder
Et studiejob i en stor koncern som har en vision om at blive den mest produktivitetsfremmende koncern i bygge- og anlægsbranchen.

Hos MT Højgaard kan vi tilbyde dig udfordringer som få andre kan matche. Du vil blive en del af en organisation med højt kompetenceniveau. Vi har højt til loftet, inspirerende arbejdsopgaver, tværfaglige projekter og dygtige kollegaer.

Daglige udfordringer går hånd i hånd med en omsorgsfuld kultur, som bidrager til et arbejdsliv i balance.

Læs mere om at arbejde i MT Højgaard her: mth.dk/Karriere/At-arbejde-i-MT-Hoejgaard

Ansøgning
Vil du vide mere, så kontakt Construction Engineer Randi Strib på telefon +45 2270 9153.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV eller et link til din LinkedInprofil.

Ansøgningsfristen er snarest muligt.

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder med kunder i Danmark og udvalgte steder i udlandet. Vi skaber de rum vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i snart 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. MT Højgaard er en del af MTH GROUP, som består af virksomhederne MT Højgaard, Enemærke & Petersen, Lindpro, Scandi Byg og Ajos samt de delejede virksomheder Greenland Contractors og Seth. MTH GROUP’s 4.200 medarbejdere har fokus på produktivitet, bæredygtighed, intelligente løsninger og kvalitet. Koncernen forventer en omsætning på 7,2 mia. kr. i 2017. Mød os på mth.dk.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website