Gennemførelse af spændende erhvervs- og boligprojekter. I MT Højgaard udvikler, planlægger og opfører vi ejendomsprojekter inden for bolig og erhverv. Vi udvikler både på egne grunde og i samarbejde med grundejere, bygherrer og investorer.

Kontakt MT Højgaard hvis du ønsker mere information
Kontakt os

Vores vision er at blive den mest produktivitetsfremmende koncern i bygge- og anlægsbranchen. Derfor søger vi en ny kollega med erfaring i at varetage bygherrefunktionen på de udviklingsprojekter som realiseres. Projektudvikling er et strategisk fokusområde i MT Højgaard, som er i kraftig vækst og flere større projekter er under udvikling.

Du bliver en del af en division med 18 medarbejdere, fordelt på vores kontorer i henholdsvis Søborg og Århus. Du vil have reference til Udviklingsdirektøren og din faste arbejdsplads bliver i Søborg. Du bliver en del af et solidt fagligt team, som råder over en bred vifte af kompetencer og erfaringer inden for projektudvikling. Sammen med dine dygtige og engagerede kollegaer, får du som Projektchef, mulighed for at arbejde med alle aspekter af bygherrefunktionen.

Opgaver og ansvarsområder
Du vil få en stor kontaktflade både internt og eksternt. Eksternt vil det primært være til rådgivere, myndigheder og interessenter. Internt vil det være et tæt samarbejde med kollegerne i Projektudvikling, produktionsenhederne samt vores supportfunktioner.
Projekterne spænder fra de mindre og enkeltstående projekter til hele byudviklingsopgaver, hvor boliger, erhverv og detailhandel integreres så det bidrager til hele områdets udvikling og byliv.

Som en del af vores Bygherrefunktion bliver dine væsentligste opgaver at:

 • Sparringspartner på udviklingsprojekter omkring bygbarhed, opførelsesomkostninger og projektmæssige optimeringer
 • Sikre grænseflader mellem projektudvikling og produktion
 • Indgå aftaler med supportfunktionerne og med de producerende enheder internt
 • Udarbejde aftaler med eksterne rådgivere og leverandører
 • Følge op på at projekterne gennemføres indenfor aftalt tid, økonomi og til aftalt kvalitet
 • Sikre et godt samarbejde og motivere projektteams

Derudover kommer du til at arbejde med planlægning og gennemførelse af afleveringsforretning med henblik på, at aflevere uden fejl og mangler samt løbende projektevaluering og vidensdeling.

Om dig
Du har erfaring med gennemførelse af større bolig- og erhvervsprojekter, som gør dig i stand til at optimere den enkelte sag i forhold til, bygbarhed, pris og kvalitet samt erfaring med forhandling, kontraktuelle forhold og gængs entrepriseret. Du har 5-10 års erfaring og er formentlig uddannet ingeniør eller konstruktør - gerne suppleret med en økonomisk baggrund.

Du besidder en grundlæggende forretningsforståelse og godt købmandsskab. Du har en bred byggeteknisk, økonomisk og lovgivningsmæssig indsigt. Du ved, hvad der skal til for at projektet bliver en succes og anerkender at graden af succes afhænger af teamet som helhed.

Herudover er du:

 • målrettet og vedholdende
 • selvkørende og struktureret og formår at bevare overblikket i en hektisk og omskiftelig hverdag
 • kendt som en dygtig samarbejdspartner, der evner at skabe langvarige relationer internt og eksternt
 • besidder kompetencer, som gør dig i stand til at indgå aftaler med eksterne rådgivere og leverandører
 • har gode samarbejdsevner og stor gennemslagskraft og evner at kommunikere ubesværet med kontaktpersoner på alle niveauer

Vi tilbyder

Du bliver en del af et dynamisk team med stor faglighed, godt sammenhold og en uformel omgangstone og får et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en højt anerkendt virksomhed. Der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling og en lønpakke der afspejler de krav til kompetencer og erfaring som jobbet kræver.

Ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Udviklingsdirektør Erik Nielsen på ern@mth.dk eller telefon +45 2270 9472.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning via vores hjemmeside mth.dk.

Bemærk at samtaler afholdes løbende, med henblik på snarlig ansættelse.

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder med kunder i Danmark og udvalgte steder i udlandet. Vi skaber de rum vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i snart 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. MT Højgaard er en del af MTH GROUP, som består af virksomhederne MT Højgaard, Enemærke & Petersen, Lindpro, Scandi Byg og Ajos samt de delejede virksomheder Greenland Contractors og Seth. MTH GROUP’s 4.200 medarbejdere har fokus på produktivitet, bæredygtighed, intelligente løsninger og kvalitet. Koncernen forventer en omsætning på 7,2 mia. kr. i 2017. Mød os på mth.dk

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website