Erfaren og løsningsorienteret seniorkonstruktionsingeniør, med fokus på discipliner inden for betonkonstruktioner, søges til MT Højgaards Design & Engineering Anlægs-division.

Kontakt MT Højgaard hvis du ønsker mere information
Kontakt os

MT Højgaard er en af Nordeuropas førende entreprenørvirksomheder. Vi har fokus på at arbejde innovativt og bæredygtigt. Dette betyder, at du i din hverdag vil få mulighed for at arbejde med ny teknologi og sammen med en masse engagerede kollegaer som alle brænder for at skabe de rammer vi lever, arbejder og bevæger os i.

Stærk faglighed, der bygger på erfaring
Design & Engineering i MT Højgaard har en lang tradition for projektering af beton- og stålkonstruktioner til anlægskonstruktioner, broer og tungere industribyggeri i Danmark og udlandet. Vi har mange års erfaring med betonarbejde, og vi har igennem årene stået for en stor del af det betonarbejde, der er udført i Danmark. Idet vi har mange spændende bygge, anlægs – og industriopgaver, med stor alsidighed og høj kompleksitet, kræver det at vi altid har de dygtigste konstruktionsingeniører, som ønsker at styrke vores faglighed inden for betonkonstruktioner. Du bliver organisatorisk placeret i vores Design & Engineering Anlægs-division med reference til afdelingschefen for industri- og anlægskonstruktioner. Vores projekteringsdivision, Design & Engineering, har 130 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark og Vietnam. Din faste arbejdsplads bliver i Søborg i vores nye hovedkontor. Du vil blive en del af et solidt fagligt team, som arbejder sammen på tværs af landsdelene.

Design & Engineering understøtter vores VDC-proces med modellering helt fra de indledende idéfaser af et bygge- og anlægsprojekt. Det betyder, at du kommer til at arbejde med de nyeste IT-systemer og parametriske designværktøjer, så du hurtigt kan få overblik over mulighederne for at optimere dit projekt.

Opgaver & ansvarsområder
Du skal som konstruktionsingeniør styrke bredden af de kompetencer, som allerede er i afdelingen og bidrage til en udbygning af disse som aktiv part i vores faglige miljø.
Du kan blive disciplinleder for konstruktioner på større og mindre projekter og vil have kontakt til arkitekter, rådgivere og andre eksterne samarbejdspartnere samt MT Højgaards udførende afdelinger. Du har lyst til at påtage dig fagledelsen af et samlet bygværk.

Du er stand til at gennemskue betonteori og kan håndtere tværsnitsanalyser. Herunder vilkårlige tværsnit med søjlestabilitet samt kendskab til design af efterspændte konstruktioner.
I forhold til betondesign, skal du have kompetencer inden for lineær elastisk FEM-modellering. Ydermere er det en fordel hvis du har kendskab til f.eks. rådgiverydelser der indebærer brug af materialemæssig ikke-lineære beregnings programmer, hvor man i visse tilfælde tillader flydning af armering og revnet betontværsnit.

Du tilbydes mulighed for at deltage i alle projekt faser. Lige fra idestadie, tilbudsdesign og optimering, tilbudsgranskning, estimering af designtilbud, detaljeret design, fagtilsyn og opfølgning under udførelse. Alt sammen i samarbejde med vores andre engineering fagdiscipliner og entreprenører. Du kommer til at omsætte både større og mindre projekter til praksis. Vi forventer, at du kan håndterer flere opgaver sideløbende, derfor er det vigtigt at du kan arbejde struktureret samt bevare overblikket.

Om dig
Du har en solid ingeniørmæssig baggrund indenfor projektering af konstruktioner erhvervet fra rådgiver- eller entreprenørsiden. Vi forestiller os, at du har 8 til 10 års erfaring med de ovenstående beskrevne opgaver og ansvarsområder.

Derudover lægger vi vægt på, at du som person er:

  • Systematisk, analytisk og målrettet
  • Dygtig til at komme godt i mål med dine aftaler og projekter
  • Aktivt i at opsøge sparring med andre specialister og udførende i organisationen
  • En teamspiller der også trives med at arbejde selvstændigt
  • I stand til at se alternative og utraditionelle løsninger
  • Evne til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger

Vi tilbyder

Du vil blive en del af en organisation med højt fagligt kompetence niveau. Vi har højt til loftet, inspirerende og komplekse opgaver, tværfaglige projekter og fagligt dygtige kollegaer – det hele samlet under evnen til at kunne samarbejde og ’spille hinanden gode’. Samtidig vil du få rig mulighed for personlig udvikling med udgangspunkt i din personlige udviklingsplan.

Ansøgning
Vil du vide mere, så kontakt Afdelingschef Anders Langhoff på mail ala@mth.dk eller på telefon +45 2270 9242.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning elektronisk via vores online ansøgningsskema.

Ansøgningsfristen er den 31. juli 2017.

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder med kunder i Danmark og udvalgte steder i udlandet. Vi skaber de rum vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i snart 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. MT Højgaard er en del af MTH GROUP, som består af virksomhederne MT Højgaard, Enemærke & Petersen, Lindpro, Scandi Byg og Ajos samt de delejede virksomheder Greenland Contractors og Seth. MTH GROUP’s 4.200 medarbejdere har fokus på produktivitet, bæredygtighed, intelligente løsninger og kvalitet. Koncernen forventer en omsætning på 7,2 mia. kr. i 2017. Mød os på mth.dk

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website