Skal du energioptimere?

Spar på dine driftsomkostninger

Med en energioptimering sparer du ikke kun energi for samfundets skyld - du sparer også på dine driftsomkostninger. Når du skal renovere eller bygge nyt, er der mange fordele ved at tænke energieffektivt.

Du får for eksempel:

  • besparelser på driften i din bygning 
  • højere komfort, for eksempel i form af et bedre indeklima
  • fremtidssikring af din bygning

Bæredygtigt byggeri

I MT Højgaard arbejder vi hele tiden med bæredygtighed. Det gælder både i de bygninger, vi opfører for vores kunder og samarbejdspartnere, og i vores dagligdag på byggepladser og kontorer.
Læs mere om bæredygtigt byggeri

Se også

Miljøhensyn

Hensyn til ressourcer, sundhed og miljø indgår i vores projekter på lige fod med andre væsentlige krav og ønsker til byggeriet.

Læs mere

Certificeringer

Bæredygtighed i MT Højgaard

Dine behov og ønsker er udgangspunktet for vores arbejde med bæredygtighed. Gennem totaløkonomiske beregninger finder vi den bedste løsning for dit projekt.

Læs mere

Cirkulær Økonomi i bygge- og anlægsindustrien

Cirkulær økonomi er en ny tankegang, der omhandler miljømæssigt og kommercielt bæredygtig produktion. Fokus er på at recirkulere ressourcer for at opnå et højere udbytte af dem. Det er naturligvis godt for miljøet, og det er samtidigt også god forretning, da man kan genbruge ressourcer, der før kun ville være brugt én gang.

Læs mere